Ubadamo se z direktorskimi plačami, vlada pa kupuje stole za miljone starih tolarjev...
Piz*a mi je včasih tečno da sem slovenec... Pa nevem al sem smotan, al tele, ampak
ko jaz gledam poročila, 24kur, dnevnik, berem časopis, kirokoli politično publiciteto;
Jaz stojim polek televizije od sile!! Mislim kateri bullshit!!
Gledam še švabska poročila, in pa CNN, nikjer takih buč kot pri nas!
Pa pikola, človek je hodil 25 let v šolo, a si ne zasluži nadvpoprečne plače?
res da je recimo 20k dosti, samo kaj, telekom je eno izmed najbol cvetočih podjetij pri nas...
Pa naj ma plačo kako si nakaže, madonca, nekje pa se mora poznat njegov trud!
Nevem no... Pri nas v firmi tut nonstop poslusam sicer nedolžne opazke, češ kako plačo
imamo mi 23-27 letniki, da to ni fer da so oni ze 30 let tam, pa smo na istem...
Pa jeb*la te logika, jaz imam srednjo in visoko, delam višjo, ti pa mas sredjo šolo, prej si delal
v MTTju na cvirnih in si se pregural sem, jaz se pa nisem rabil, ker mam ustrezno izobrazbo,
mlad, perspektiven, poln idej in delaven...
Ljudje ne vidijo tega, da če ima nekdo 8 stopnjo enostavno mora bit več plačan kot pa nekdo z 5to...
Pikola prejebal sem se z izpiti, in še se jebem, ti pa se nikol nisi, in se nebos rabil, kasirama pa isto...
Sicer to govorimo en drugemu v zajebanciji, ampak v vsakem hecu je nekaj resnice...
V nos gre večini da mladi zasluzimo isto oz. več kot stari mački...
Jebat ga stari, socializem je mimo, šolani mladiči rabijo za tako napredovanje ko si potrošil
10 let, eno leto, al pa še to ne...
Sicer pa ko nanese komunikacija na finance, se lepo umaknem, na sestanku pa enostavno pisem
SMSe in se pretvarjam da si urejam urnik dela...