Spolni odnosi ... kolikokrat?

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Čeprav jst neki ne štekam.
Če vprašaš tipa, je treba sexat 3x na dan, če ne celo večkrat. Ok, se ženski ne da.
Pol bi pa ženska isto uvedla, bi se pa spet pritoževali. Potem spet drugič da ženska pobudo,
pa vam je skor težko, ker vemo kako je s pečenko in krompirjem celo življenje. Kdo bi vas štekal.
Sexa mora bit zmer dost, vedno pa tolk kolikor obema paše. Ljudje smo si različni. Medtem, ko
enim paše sexat 1x na mesec, nam je pač drugim to premalo. Predvsem bi pa morala šteti kvaliteta
in ne kvantiteta. Če bi bilo tako, bi imeli pečenko in krompir še kako radi
wink-1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Kaj je to kvaliteta za ženske?
rolleyes-1.gif

- trajanje? 3 min, 10 min, 30 min, mogoče celo več?
- poznata svoji telesi in nudita užitke obojestransko?
- doživita skupen vrhunec?

17758-icon_confused.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Kvaliteta je v občutku. Kvaliteta se ne šteje v minutah/urah/orgazmih. Poznavanje najinih teles vsekakor, poznavanje tega kaj komu paše, kako ga pripravit so orgazma, orala....ah...občutki....tako pač jaz doživljam kvaliteto.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Če se najdeta dva, ki jima paše 1x na mesec komoto. Še vedno sta za to potrebna dva in če enmu sede 1x na mesec in drugmu 5x na teden to ne bo šlo skupej.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.797
113
kak ne, men je šlo BP, res pa je, da punca ni smela vedet za lubice

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.797
113
tako je, sej domaci še vedno lepe zlahtne uhančke kupuješ pa vse, lubicam pa bolj kič.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Tej bi moja bila zdaj cela v zlatu če bi to naredil kot praviš ti! Ena čokoladica ko pride konec tedna domov je dovolj!
cheer.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Še posebej takrat, ko rezervno nategneš, dobi original potem šopek rdečih vrtnic in zlato verižico, kajne?
hysterical-1.gif

Ta sreča doleti povprečno revico 2-3x pol ko ti pridejo lubice v rutino, ni to nič...

Že nekaj časa nazaj, sem bil sluzbeno na bledu. In parkiran pred eno malo firmo čakam so-sodelavca da mi pripelje neke
papire... Pa vidim ko iz tiste male firme prikorakata moški in ženska, recimo tam med 25 in 30 let, se čisto normalno
pogovarjata, in oba sta mela avte parkirane za eno steno, kjer se njunih avtov ni vidlo (vbistvu so vsi tam pakriali) in gresta
vsak k svojemu avtu, ko zgineta izven vidnega polja firme (torej da se ju z pisarn več ni videlo) pa ženska odloži vse na haubo, gre okoli njegovega avta in se začneta dobesedno jest. Jaz sem bil ziher da mu bo mandle ven pojedla.

Mi je bil tako smešen in posrečen ta prizor.
Tak da kurberaja po firmah je ogromno...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
S tvojim tazadnjim stavkom se pa močno strinjam! Sem veliko kaj tudi na svoje oči videl! Sploh najbolj pridne in najbolj nedolžne so največje kurbetine! o itak že pregovor pravi!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jas gledam nebom rekel v naši firmi, da nebo kake štale, pač v eni firmi ki recimo sem delal...
To so tangice, joške in kurci leteli po luftu! To se je zibalo na vseh možnih mestih. Kolega
je šel od doma, ni prečekiral če ima cigarete in mobitel. Prečekiral je če ma kondom zraven...
Nemoreš vrjet.

Jas načeloma nimam nič proti, dok moje kobile ne naskakuje kak žrebec iz računovodstva
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Sem včasih delal v enem večjih slo podjetij pa ti lahko rečem da ni važno kok je bla stara bilo je tekmovanje v najbolj kratkih kiklcah z zelo hitrimi dostopi porivali pa so najbolj tisti malo višji!