Sploh kdo peca v diskačih, klubih?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
se najde vmes kaksna temna, kravzlasta, dolge noge, fajna rit in eksoticna faca. rrrrrr
wink-1.gif

Povecini so pa buckaste, s kratkimi nogami in brkate
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
se najde vmes kaksna temna, kravzlasta, dolge noge, fajna rit in eksoticna faca. rrrrrr
wink-1.gif

Povecini so pa buckaste, s kratkimi nogami in brkate
grin1.gif

Ja prijatl, sem bil lani skor 20 dni gori, pol časa Portugalska, pol pa Španjolska pa drži, se najde vmes kaksna ampak možnost da se bo ta našla v Mariboru na izmenjavi je nična saj že sred velikih mesti tam težko težko vidiš kaj dobrega, če pa je dobro pa ni njihovo ampak je uvoženo ali pa je turistka
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
starina, če tistih 2x na leto ko ti stara da fraj ne srečaš kake fletne na izmenjavi si si čisto sam kriv
grin1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ja nekaj se še peca po diskotekah, ponavadi so to klošarji ki pridejo k mizi in rečejo če lahko dajo za pijaæo hehehe

Dokler obstajajo ženske, ki so pripravljene sprejet in "odplačat" to pijačo, bodo tud taki luzerji na tem svetu ....
zmaga.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ja nekaj se še peca po diskotekah, ponavadi so to klošarji ki pridejo k mizi in rečejo če lahko dajo za pijaæo hehehe

Dokler obstajajo ženske, ki so pripravljene sprejet in "odplačat" to pijačo, bodo tud taki luzerji na tem svetu ....
zmaga.gif

A da še obstajajo take?
bonk.gif

Najbolj smešni so tisti, ki potem pravijo plačal sem 10 pijač pa nič.....
hysterical-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Kaj delajo razne portugalke, španke, hjoo.
cheer.gif

hysterical-1.gif

Tudi jaz sem bil v Španiji, še malo več kot 20 dni in približno vem, kakšne so Španke. Za moje pojme top babe. Ne vem, po kakšnih zabačenih rovtah si ti hodil, da si videl same možače, ampak za moje pojme jih ni čez latino ženske. Sicer lahko hitro naletiš na kakšno kosmato, brkato, ampak njihov temperament, kako se znajo zrihtat ... Mmm. Ne vem, kako si se lahko vtaknil ravno v njih, ko je pa toliko grših po svetu. Pejt v sredo v kmš, boš videl, da se ženske med sabo ližejo (po večini so zraven kaki pijani očalasti španci), to je za njih nekaj čisto normalnega. Al pa pejdi v satchmota in čakaj, da zapecaš kako alternativko ala moja cimra, ki se še liči ne, kamoli da bi kdaj oblekla tangice, pa bi bila top baba, če bi se kdaj zrihtala.
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

cheer.gif

hysterical-1.gif

Tudi jaz sem bil v Španiji, še malo več kot 20 dni in približno vem, kakšne so Španke. Za moje pojme top babe. Ne vem, po kakšnih zabačenih rovtah si ti hodil, da si videl same možače, ampak za moje pojme jih ni čez latino ženske. Sicer lahko hitro naletiš na kakšno kosmato, brkato, ampak njihov temperament, kako se znajo zrihtat ... Mmm. Ne vem, kako si se lahko vtaknil ravno v njih, ko je pa toliko grših po svetu. Pejt v sredo v kmš, boš videl, da se ženske med sabo ližejo (po večini so zraven kaki pijani očalasti španci), to je za njih nekaj čisto normalnega. Al pa pejdi v satchmota in čakaj, da zapecaš kako alternativko ala moja cimra, ki se še liči ne, kamoli da bi kdaj oblekla tangice, pa bi bila top baba, če bi se kdaj zrihtala.
wink-1.gif

to nisem nikol kapiral ... top babika je top tudi v trenerki
wink-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Že, že, ampak ima vsaj malo oči namazane, poudarjene ustnice ... seksi ritka v seksi trenerkici, itak, vse fino prav. Ne pa očala s širokimi okvirji, nobenega ličila, široke hlače, da sploh riti ne vidiš, postava čisto mlahava zaradi nešportanja, poleg tega pa si še zob ne pere pred spanjem in tušira na dva dni ... O tem jaz govorim, pa nisem šel v noben ekstrem. Taka ni nobena preveč huda.
grin1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

cheer.gif

hysterical-1.gif

wink-1.gif

to nisem nikol kapiral ... top babika je top tudi v trenerki
wink-1.gif

100 ALT-ov nagrede prosim
467716-post_slo.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Itak, da obstajajo take. Njim je normalno, da na večer žura ne zapravijo več kot 10 EUR.
Verjetno zato ker so revne študentke iz kakšnih zabačenih rovt in niti nimajo več kot 10 evrov ker so ves denar zapravle za cote in kozmetiko, da bodo tako prek tipov prišle vsaj do pijače, če jim že za hrano ne dajo
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Lej, če čaka, da jo bo kdo častil, naj dela kar hoče. Absurdno mi je pa bilo zadnjič enkrat, ko mi je v Orto Baru prbila bejba na šanku, če za njo in njeno kolegico pa ne bom naročil pijače.
hysterical-1.gif
Sem rekel "ne". Potem pa ona zakaj pa ne??? Sem rekel, ker mi ti nisi všeč, kolegica ma pa tipa, ki ga poznam. Razen, če hočeš, da njenga tipa vprašam, če je ok če fehta za pijačo? Aja pa še punco mam, stoji tukaj 1 meter od mene. Je bila čist jezna in "osramočena".

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Ker lolek..taki samo rečeš: "Ka te stebo je, čuj!" pa se obrneš in greš dalje. razen če zgledaš kot ff pa okol pijačo plačuješ, to pa je drugo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

cheer.gif

hysterical-1.gif

wink-1.gif

Ja no, če sta Barcelona in Madrid zabačena pa naj bo tako
smile-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Lej, če čaka, da jo bo kdo častil, naj dela kar hoče. Absurdno mi je pa bilo zadnjič enkrat, ko mi je v Orto Baru prbila bejba na šanku, če za njo in njeno kolegico pa ne bom naročil pijače.
hysterical-1.gif
Sem rekel "ne". Potem pa ona zakaj pa ne??? Sem rekel, ker mi ti nisi všeč, kolegica ma pa tipa, ki ga poznam. Razen, če hočeš, da njenga tipa vprašam, če je ok če fehta za pijačo? Aja pa še punco mam, stoji tukaj 1 meter od mene. Je bila čist jezna in "osramočena".
13.gif