Sploh kdo peca v diskačih, klubih?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Stari, vse to drži, smao kaj ti to pomaga, če prideš v Fuegota, pa si not ko sardina, pa kot je nekdo napisal na 10 potrebnih tipov ena baba.

Babe pecat v teh diskačih je zguba časa, ker so itak pripravljene, da bodo tipi težili...Boljše kjerkoli drugje, pa še dober vtis nardiš, ker niso pripravljene na pecanje sredi dneva.

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
kasius, drzi se raje ona-on portala
smirk-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Te pa bomo lahko nardili mariborski alter meet v Niagari, da se bomo lahko pogovarjali
grin1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
kasius, drzi se raje ona-on portala
smirk-1.gif

Ne poznam tega portala.

Spoznam več kot dovolj bejb v fitnesu, knjižnici, plesnem tečaju, preko svoje družbe..

Vi pa kr pecajte tistih 10 bab v Fuegotu..
hysterical-1.gif

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
skoraj vsako babo se da pelat,samo odvisno od pristopa in nastopa... ker če si pijanček z flašo v roki in si nažgan ko mina, da se ti že to na kilometer vidi te bo vsaka pametna takoj odjebala...:)

Kasius - smo že in še bomo zapecali,tak da ti lahko pošljem slike,da boš mel nekaj novega materjala za drkat
smile-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ribičija, Extrem??? Bože, niti nočem vedet, kaj si tam pecal. Sori, jaz sem malo bolj na nivoju.

Kot sem napisal, pecanje zvečer je čisto brezveze in zguba časa, ko pogruntaš, da je vse skupaj lažje izvajati v drugih okoljih in ob drugih dejavnostih. Pa še na ta način prideš do žensk, ki po teh lokalih sploh ne hodijo, vsaj veliko ne.

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz v satchmotu še nisem videl dobre babe.
smile-1.gif

Fajn so erasmus partyji ob sredah v kmš. Kaj delajo razne portugalke, španke, hjoo.
cheer.gif