Sploh kdo peca v diskačih, klubih?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
V lokalih, klubih..vedno ista zgodba.

Babe plešejo, po 2 skup. Tipi pa stojijo ob strani pa bulijo kot oni kojot iz risanke.

Ali se pa zabavajo mešane družbe, ki so že skupaj prišle not.

Itak grem enkrat na 3 mesce, pa vseeno..

Sploh kdo peca v teh lokalih, klubih..? Meni se zdi, da ne....razen če ne štejemo primitivnih pozkusov raznih dodobra okajenih primerkov, kar ponavadi rezultira v kakšni redarski intervenciji.

Zakaj se torej govori, da so klubi kraj za pecanje, če pa se tam večinoma zabavajo skupaj tisti, ki se že poznajo?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Če hodiš v plusminus, standup, ribičijo in podoben ološ, potem imaš primitivcev do krova, pametne ženske pa itak ne najdeš..... ko si 20 let star ajde, ti je vseeno. Toto, Tildos, Satchmo, Poštna ulica, Fuego pa so že en drug nivo, bolj skuliran folk.

Ampak če praviš da se ne peca...... kupi si očala raje
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Nazadnje sem bil v enem "hudem diskaču" par let nazaj. Zgodba, kot si opisal, čefurji so stali ob šanku in gledali izpod čela ( se opravičujem izrazu, ampak ne morm jih drugače opisati) in so samo čakali, da jih malo "narobe pogledaš" in že se začne fajt.

Je pa odvisno od dikača in DJja, torej muzke.

Ko smo pa še bolj po partijih hodil, je bla pa čist kontra scena. parti, mal pijače, cigaretek, mal posedet, pa je bila tvoja...:)
smile-1.gif
)

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Vprašanje, ki bi bilo bolj na mestu: Sploh kdo hodi v diskače,klube... razn pijane študentarije in pozerjev?

Da. Moja družba in jaz nismo ne študentje in ne pozerji. Pač gremo v "diskač", kaj zdaj? Naj gremo v park al kaj?
bonk.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Toto, Tildos, Satchmo, Poštna ulica, Fuego pa so že en drug nivo, bolj skuliran folk.

prosim ne govorit tega okol. pol bodo vsi zaceli sem zahajat, pa se spet ne bo kam za dat. naj ostane folk v + -, s55, ribicija... ceprav fuego bi ze lahko dal ven iz "skuliranega", je cist odvisno od vecera heh
grin1.gif

drugac pa, ce je atmosfera in druzba prava, se da vsepovsod pecat
smile-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Nazadnje sem bil v enem "hudem diskaču" par let nazaj. Zgodba, kot si opisal, čefurji so stali ob šanku in gledali izpod čela ( se opravičujem izrazu, ampak ne morm jih drugače opisati) in so samo čakali, da jih malo "narobe pogledaš" in že se začne fajt.

zihr je biu mesc
wink-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
Citat:
Toto, Tildos, Satchmo, Poštna ulica, Fuego pa so že en drug nivo, bolj skuliran folk.

prosim ne govorit tega okol. pol bodo vsi zaceli sem zahajat, pa se spet ne bo kam za dat. naj ostane folk v + -, s55, ribicija... ceprav fuego bi ze lahko dal ven iz "skuliranega", je cist odvisno od vecera heh
grin1.gif

drugac pa, ce je atmosfera in druzba prava, se da vsepovsod pecat
smile-1.gif

Blesav folk bo ostal kjer je, se ne bojim da mi zasvinjajo še teh par normalnih placov
smile-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Fuego je jebena konzerva sardel. Gužva taka, da komaj not prideš, ko si noter pa valda sausage party. Moški/ženske je razmerje 10/1. Stopiš 5m stran do Takosa in lokal prazn.

Drugače pa se strinjam, da lokali tipa PlusMinus, 55, Ribičija itd. niso lokali kjer bi lahko kaj preveč pecal. To so točke kjer se zbirajo wannabe pičke, ki se imajo za najlepše in najbolj pomembne, čeprav so navadne krave, ki jih v sredo popoldan na Glavnem trgu nihče niti ne pogleda, kaj šele, da bi do njih stopo.

Sicer pa se meni osebno zdi brezveze nekaj ful pecat, ker itak al je bejba pijana al pa si ti pijan. Nekdo ma ziher slabšo presojo in se pol naslednji dan vprašaš zakaj si se sploh v kaj spuščal, ker vidiš, da je bejba brezvezna. Lažje se da pecat v vsakdanjih okoliščinah kjer bejbe dobiš nepripravljene
grin1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Najbolj jih je oponašat kako plešejo. V klubih sicer lažje pecat kako kolegico za fuk.

grofmontek

Pripravnik
11. feb 2009
49
0
6
Citat:
Če hodiš v plusminus, standup, ribičijo in podoben ološ, potem imaš primitivcev do krova, pametne ženske pa itak ne najdeš..... ko si 20 let star ajde, ti je vseeno. Toto, Tildos, Satchmo, Poštna ulica, Fuego pa so že en drug nivo, bolj skuliran folk.

Ampak če praviš da se ne peca...... kupi si očala raje
smile-1.gif

Kaj pa tebi ni jasno,da primerjaš plusminus z ribičijo in standupom?
bonk.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
ugotavljam samo (pa ne edini) da je klientela tam adijo, pijano, pokozlano, nasnifano, pa bognedaj da koga malo pohodiš ali celo poliješ, imaš takoj sranje........ v nekaj drugih naštetih placih je klientela bolj skulirana in prej naštete zadeve manj izražene, imaš kak problem s tem?