tudi ja. gledam to kar je min. order 1 piece. Pa saj mislim, da bom kar na ebayu poiskal. Raje dam nekaj več pa pride iz EU in nimam sranja s carino in davkom.
Angaben zur Sendungsverfolgung
Shunyou Post Sendungsnummer: SY13813011048
- 26. Mai 2020
- 17:47
- Slovenia, Arrived at destination country airport
- 6. Mai 2020
- 14:32
- GMTC, Arrived
- 3. Mai 2020
- 15:27
- HONG KONG, Departed HONG KONG Airport
- 2. Mai 2020
- 23:10
- CHINA, SHENZHEN, Departed Sunyou Facility
kako hitro stopiš v reklamacijo - zamujanje pri dobavi?Zelo šteka dostava zadnje mesece
Čakam pošiljke še od aprila ... (aliexpress, ebay...)
kako hitro stopiš v reklamacijo - zamujanje pri dobavi?
Js stopim v akcijo naslednji dan, ali par dni po tem ko preteče dobavni rok.torej dobavni rok je 2 mes. ko poteče - in ne dobiš - še dva meseca in akcija?
Je obveza, vendar se običajno lahko dogovoriš s prodajalcem, da bi rad storniral nakup. Moraš pa odreagirati...2 dni nazaj sem našel neko zadevo na ebayu in sem stisil "buy" nakar sem videl da prodajalec ne pošilja v Slovenijo. Posledično nisem nič plačal ampak zdej dobivam sporočila da naj plačam. Ta sporočila preprosto ignoriram ampak me zanima, če je sedaj to problem. Sicer gre za mizerni znesek (cca 7€) in če je plačilo kakšna pogodbena obveza ebaya bom pač plačal in pozabil na to.
2 dni nazaj sem našel neko zadevo na ebayu in sem stisil "buy" nakar sem videl da prodajalec ne pošilja v Slovenijo. Posledično nisem nič plačal ampak zdej dobivam sporočila da naj plačam. Ta sporočila preprosto ignoriram ampak me zanima, če je sedaj to problem. Sicer gre za mizerni znesek (cca 7€) in če je plačilo kakšna pogodbena obveza ebaya bom pač plačal in pozabil na to.
Imaš dve možnosti:Zanimivo, kako sploh spusti ebay takšne nakupe skozi? Jaz sem parkrat tudi spregledal podatek kam dostavlja prodajalec in nikakor nisem mogel potrdit nakupa in je takoj vrglo ven napako.
Kakšno je nadaljevanje?Thx, sem mu poslal sporočilo. Hvala za odgovore.