Spletni nakupi e-BAY (4)

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Fantje, tole bo razlog za čakanje klik

Ali pa tole
evil.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Seveda kaj takšnega v SLO ni za pričakovat, če imajo navite cene v višave (tudi ena-a in mimovrste), po drugi strani pa jih ščitijo CARINA in ostale institucije, tako da si skorajda prisiljen kupovati vse tukaj oz po Evropi, ne pa na Kitajskem, ZDA....in ostale kjer si za pičlih 22€ kastriran kot kriminalec za katerega je potrebno paket poslati na rentgen :S

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.202
1.354
113
Verjtno bi ob kritju poštnine in malce doplačila poslali tudi v Slovenijo. Sem gledal prejšnji teden take postelje pri nas, pa je cena nenormalno višja. NENORMALNO. Ali pa če najdem takega prodajalca kje v bližini (Austrija, Nemčija), se zapeljem sam po njo, pa vseeno prišparam.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Verjtno bi ob kritju poštnine in malce doplačila poslali tudi v Slovenijo. Sem gledal prejšnji teden take postelje pri nas, pa je cena nenormalno višja. NENORMALNO. Ali pa če najdem takega prodajalca kje v bližini (Austrija, Nemčija), se zapeljem sam po njo, pa vseeno prišparam.

IKEA ?

glede naših trgovin pa upam da vse propadejo
zmaga.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Preverite feedback, če je res kvaliteta za to ceno. Vseeno raje kvalitetno za pol naše cene, kot pa škripavo za tretjino. Skor ziher je kitajska iverka
evil.gif
ker je že skoraj zastojn.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.202
1.354
113
Sva si frendom planirala, da bi šla s kombijem v Nemčijo po robo in si potne stroške razdelila. Pride fajn cena na koncu, pa še izled udariva
smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.452
146
63
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Sva si frendom planirala, da bi šla s kombijem v Nemčijo po robo in si potne stroške razdelila. Pride fajn cena na koncu, pa še izled udariva
smile-1.gif

Če bosta sla mi javi, prispevam še jaz ene 20€ poleg pa mi pripeljita 1 kos.

lp

sad

Guru
24. avg 2007
21.009
9.651
113
Eno vprašanje: koliko časa običajno traja, da pride normalna pošta (ne letalska) iz Anglije?