Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No mi je modelko pravkar poslal PM na Ebayu da je govoril z Hermesom in da bo do srede to pri meni, če ne bo pol mora še nekam poklicat in je predlagal da počakava do petka in če ne bo mi nakaže denar nazaj... Vsaj nekaj dobrega
120€ ni pes!
Hermes pošiljke v Sloveniji pridejo na DPD d.o.o., Celovška 492, Ljubljana in to je po mojih izkušnjah najbolj , ampak res NAJBOLJ gnila in slaba, (še premili izraz) "hitra" v resnici POLŽJA pošta v Sloveniji.
Preko Hermesa sem dobil do sedaj 5 pošiljk in samo 1 je bila vzorno dostavljena, 4 pa katastrofalno, 1 tepih enkrat so pa vozili 14 dni, da so ga dostavili, sem pa bil večkrat tam, pa sem dobil občutek TOTALNE nezorganiziranosti, ko se stari dostavljalci ( najemajo s.p. je, ki se potem skoraj tepejo med sabo za pakete) in stari Ðombe pač nagrabijo paketov, ki jih potem ne uspejo dostaviti tudi po 10 dni ali si pa delajo rute, zakaj ne bi šel v Domžale na dostavo samo 1 x na teden, naj stranka počaka, saj se prišpara gorivo...., kontrole itak ni, no ja en tepih so dali na polico nad kabino v kombi in nanj pozabili, ker se s kombija ni več videl, bil za polico, sledljivosti pa sploh ni, vse po partizansko z eno besedo KATASTROFA, med tem pa mladci dostavljači začetniki že ob 12h pridejo prazni nazaj na firmo, če bi bil še kak paket za dostavo, a ni kaj Ðombe vse pobrale in bodo dostavile v 10 dneh
Skratka sem pisal na Hermes, naj si v Sloveniji najdejo drugega partnerja , najbolje kar Pošto Slovenije, ki dokaj vzorno in sledljivo dostavlja, normalno pa paket iz severa Nemčije rabi 4- 5 dni do DPD skladišča potem pa še od 5 do 14 dni do vas, ker so res gnili imam pa vse dokumentirano z trackingi in ko sem res po živalsko vodstvu te firme povedal, kar jim gre so se opravičili že 4 x in obljubili, ne bo se ponovilo.....in mi ponujali gratis paket za kam v tujino, ki me sploh ni zanimal in nisem vzel.
Tako, da če DPD ne boš poklical in po tel. nakuril z trackingom, kjer se pa vidi, da zadeva leži v Lj. ali pa celo, da je že dostavljena, ker Ðombe tudi to naredijo ne bo nič z hitro dostavo !