Če je skupna cena s poštnino vred manj kot toliko, potem ne plačaš NIČ. Edino obvestilo carinske uprave boš dobil, da moraš poslati račun (potem pa na mail pošlješ kar link do artikla z ebaya) in ti izdelek spustijo naprej... Imaš kakšno pametno ponudbo?Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
A ce narocis naprimer neko SD kartico iz Hong Konga al pa Singapurja za manj kot 22-25 eur, kok te stane se v Sloveniji? Carine ni? Kaj pa DDV?
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Kje na DHLu spremljaš paket?
Neki sm naroču iz Nemčije, dobil pa 20 mestno "Zusatzinfo/Paketnummer" ampak ne pali neki...
No klicu sm na naš DHL, baje samo oni lahko spremljajo
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Poštnina je še dodatnih 8.99$...
Citat:
Uporabnik netko pravi:
tudi sam imam trenutno v postopku eno zadevo... plačal 28 oktobra do danes pa še nič dobil vrednost je bila sicer nižja od tvoje, še vedno pa je to 220 eur. Imam pa problem preko nemškega ebaya moram vodit postopek in kaufershutsz obrazec ne sprejme ibana od moje banke
prodajalec je bil s 115 pozitivnimi feedbac in brez negativnih... tudi samo je trdil da je takoj poslal... dal sem mu negativni feedback in od njega sem prejel predlog za spremembo ... seveda sem rekel da mu spremenim ko dobim denar ali artikel... nič od tega no od mojega negativnega pa do danes pa je dobil še 20 negativnih