spletne trgovine e-books

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Kaj naredis, ko te nategnejo spletne trgovine pri nakupu e knjig? Na emaile ne odgovarjajo, knjig na email ne prejmes, storitev preko VISA kartie zaracunajo, lahko se samo jebes?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ne, na eni usa ampak ne amazon, ocitno bom moral pozreti ta denar. jebeno, ker preko te spletne zalozbe kupil ze priblizno 20 knjig v fizicni obliki, trde platnice in to...vedno dostava v max 14 dneh brez express delivery... zdaj pa ze tri dni ne odgovarjajo na maile, v user accountu pa nakupa sploh ni opravljenega, ceravno sem dobil potrditveni email, wtf?! VISA mi trga 18.tega v mesecu, bom pocakal do takrat.

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Kako leto nazaj sem eno drobnarijo ranga 10€ kupoval na webshopu v DE. Plačal sem s Skrill mastercardom, denar je šel s kartice, robe pa niso poslali. Pisal sem jim, klical, brez odgovora.

Potem sem pa še za hec probal na Skrill pisat, opisal kaj je bilo, če se slučajno da kaj naredit...
Kontaktirali so jih po mailu, v enem tednu al koliko ni bilo povratne informacije od trgovca in so mirno stornirali transakcijo.

Da se, če se hoče
grin1.gif

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
podoben primer da se niso oglasali na mail, medtem ko na fb so takoj odpisovali, tako da mogoce poskusi jih se preko drugi kanalov kontaktirati