Spet v napačno smer....98456847865-tič

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik felicita pravi:
Ja, ja...kaj čmo, tko k eni neb smel otrok imet, tko eni neb smel avta vozt , Samo če si
priden.gif

To je prbližn tkole:
ŠOFER: Sej vseen če sam travco kadim k vozm...
NASILNEŽ pa prav:) : Sej sem babo sam mal obutov, kva ji pa manjka
smirk-1.gif

Upam, da ločiš med tistim, ki dejansko zadet fura in tistim, ki mu bi test pokazal pozitivno še po 14 dneh...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Pa saj nebi dali na avtocesto...na vse dovoze pa je mir. Tako vsaj izločiš starine ki ne vejo kje so. .
A ni za državo boljše, da se starine takoj pobijejo, pa jim ni treba izplačevat penzije, pa še zdravnika na smrtni postelji?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik felicita pravi:
To je prbližn tkole:
ŠOFER: Sej vseen če sam travco kadim k vozm...
NASILNEŽ pa prav:) : Sej sem babo sam mal obutov, kva ji pa manjka
smirk-1.gif

Dobro, da si takoj v štartu pokazala, da s tabo sploh nima smisla debatirati.

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Vidim da ti je dalo mal mislit, kar je vsekakor pozitivno. Kdo je sploh rekel da si želim debatirati:) Vsak naj pri sebi razmisli koga bi rad srečal ko stopi iz varnega stanovanja na cesto. Eni pa tudi varnega stanovanja nimajo, kar je tudi res.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.703
6.472
113
21.04.2011
Tragedija na južni obvoznici

Ponoči se je na južni ljubljanski obvoznici zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl en človek. Vzrok: vožnja v nasprotno smer.

Po podatkih policije je do nesreče prišlo med razcepom Malence in Zadobrova. Nesrečo je povzročil voznik fiata maree, ki je trčil v kombinirano vozilo renault. Po trčenju med omenjenima voziloma je v renaulta trčila še voznica citroena C5 ter voznik tovornega vozila VW crafter, ki sta prav tako vozila pravilno v smeri Brezovice, je za Žurnal24 pojasnil Vinko Stojnšek iz PU Ljubljana.

V prometni nesreči je zaradi poškodb umrl voznik fiata maree, čigar identiteta pa še ni potrjena. Trije ostali udeleženci so bili v nesreči hudo telesno poškodovani, ena oseba pa lahko.

Zaradi nesreče je bila več ur zaprta polovica avtoceste med odsekoma Ljubljana - jug in Ljubljana - Rudnik v smeri Kozarij. Avtocesto so znova odprli okoli 6.30.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.406
5.657
113
No ja kakorkol čudn se sliš....sem vesel (če so že moral umret!!!), da je umrl povzročitelj in ne pravilno vozeči

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
pa da tisti trije hudo poškodovani hitro ozdravijo brez trajnih posledic.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Ponoči se je na južni ljubljanski obvoznici zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl en človek. Vzrok: vožnja v nasprotno smer....
Ja tole se pa res čudno sliši. Pa ravno ko so kazen podeseterili, iz nekdajih 150 (300)€ dvignili na najmanj 1200€+18 točk. (a je tu možna polovička?)
Pa ravno ko ste me prepričali, da povišanje kazni preprečuje prekrške, zdej pa tole
17758-icon_confused.gif

Ja hudiča, a voznik ni vedel, da ga lahko oglobijo in vzamejo izpit, če bo peljal kontra ???? kaj mislite?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.095
-8.765
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Ponoči se je na južni ljubljanski obvoznici zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl en človek. Vzrok: vožnja v nasprotno smer....
Ja tole se pa res čudno sliši. Pa ravno ko so kazen podeseterili, iz nekdajih 150 (300)€ dvignili na najmanj 1200€+18 točk. (a je tu možna polovička?)
Pa ravno ko ste me prepričali, da povišanje kazni preprečuje prekrške, zdej pa tole
17758-icon_confused.gif

Ja hudiča, a voznik ni vedel, da ga lahko oglobijo in vzamejo izpit, če bo peljal kontra ???? kaj mislite?
Saj tudi ti veš, da stalno delaš retarda iz sebe. Pa še vedno bluziš dalje
smirk-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
17758-icon_confused.gif

Ne, ni vedel, ker zakon še ni veljaven. Ergo - višje kazni še niso imele priložnosti preprečiti voženj v napačno smer.
17758-icon_confused.gif

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
boh ve koliko "nesreč" sploh ni nesreč...
confused-1.gif

Verjetno misliš na samomorilce. K zdej vlak al pa kamion ni več dost modern je treba ciljat tunele na avtocestah pa se sred noči v nasprotno smer furat
crazy1.gif
Bo treba začet uvajat japonski princip k mora družina samomorilca potem povrnit škodo k nastane pri samomorih.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.325
7.351
113
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
17758-icon_confused.gif

Ne, ni vedel, ker zakon še ni veljaven. Ergo - višje kazni še niso imele priložnosti preprečiti voženj v napačno smer.
17758-icon_confused.gif

Zakon je že veljaven vendar se se ne uporablja.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
17758-icon_confused.gif

Ker s prvim julijem boljše bo....

Jaz bi ga že kar sedaj začel izvajat. Red mora bit, pa čeprav ga ni. Vse za varnost.