Uff pestro, pistola, policija....
Pozabi na placilo, detajlno poslikaj slamparije da bo pogorel na celi crti.
Pozabi na placilo, detajlno poslikaj slamparije da bo pogorel na celi crti.
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
nisem gledal preveč. za žlebove odbij celoten znesek ponudbe. za mrežico tudi.
povsod kjer je več kot 30-40% škode na izvedbi, cel znesek. žlebovi, nekvalitetni, bodo kapljali do popravila, mrežica bo..do popravila visela, ptiči gnezdili..sekundarna če spušča..50% off od strehe cele
Če se zmeniš, je pol odbitega tvojega.
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Račun je bil dan včeraj. Pišem zavrnitev. Kako se vam zdi:
ZADEVA: Zavrnitev računa št. **********
Naročnik **************** zavračam plačilo računa zaradi naslednjih dejstev
1) Pred izdajo končnega računa ni bil izdelan, še manj pa podpisan prevzemni zapisnik o izvedbi del. Z izvedenimi deli se ne strinjam in o tem sem itzvajalca tudi ustno obvestil. Nestrinjanje se nanašpa na slabo kavliteto izdelave in spremembo, povišanje kavdrature strehe.
2) V času izvajanja del nisem bil nikoli obveščen, ne usno ne pisno, ne po kateri drugi poti, da so izmere strehe, upoštevane pri ponudbi, ki sme jo sprejel, drugačne od dejanskih. kot naročnik sem zaupal meritve izvajalcu, se strinjal s končno ceno v ponudbi, ki zajema izdelavo strehe na objketu. kansejše ugotovitve v odstopanju površine strehe v mojo škodo smtram kot manipulacijo in namerno prikrivanje, saj je s tem izvajalec podal napačne in predvsem zavajujoče inoformacije o višini stroška izvedbe del. zaradi ustrezne cene sem ponudbo sprejel, pripisano povečanje pa je zame finačno povsem nesprejemljivo.
3) do odprave napak, ki jih navajam v spremnem dopusu zavračam plačilo računa. plačilo rčauna zavračam, ker bom sredstva za plačilo porabil za sanacijo natsale škode, odpravo navedenih pomankljivosti in odpravo škode nastale zaradi nekvalitetne in malomarne izdelave strehe in ostalih elementov iz ponudbe..
4) Po odpravi vseh napak s strnai drugega izvajalca bom preostanek pogodbenga zneska iz prvotne ponudbe, po plačilu drugega izvajalca, nakazal na vaš račun
x. v kolikor ste pripravljeni prejeti delno plačilo za vaše delo, prosim, da sami ocenite nastalo škodo, napake in psoredujete popravljen račun in sporazum. Pri tem vas prosim, da upoštevate pravila dobrega poslovnega sodelovanja, saj bom v primeru neprimernih odbitkov primoran za cenitev najeti drugega izvajalca.
xi. odpdrava pomanjkljivosti z avše strani zame ni o ustrezna rešitevm, saj ste mi ob reklamiranju računa ustno že grozili ins e zato želim izogniti andlajnim konfliktov. v primeru povzročanaj dodatne škode bom zadevo prijavil policiji,.
m. moj preldog poravna ve je, plačilo x% od prvotnega ponudbenega zneska. znesek iz nove ponudbe, n v celoti zavračam in ponudbo kto tako ne sprejema.
PRILOGA: Zapisnik o napakah na materialih in izvedbi del.
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Kup masil in floskul, pa se prosis ga, da naj ja pride spet on brkljat po tvoji strehi. Prespi tole cez noc, mogoce bos jutri bolj pri moceh.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Naslednjic, ko/ce te "krovec" klice pa samo povej, da naj se z odvetnikom ukvarja, in da bos naslednjic, ko te bo klical zahteval odredbo o prepovedi priblizevanja.