Bogi si ti v svoji zaplankanosti in foušijiCitat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Audio pravi:
@ johoCitat:
Tistih 5 bedakov, ki gredo v južno Ameriko
Ti si pa res bogi...
Ne, bogi so tisti backpackerji, ki mislijo, da morajo "oddelat" celo kuglo.
Nil drugače kot spuščen pes, ki misli, da mora markirat vse vogale. Pa mu zmanjka scanine...
Kam greš je tvoj biznis. Je pa retardirano se hvaliti s tem, da si ponosen, če ne greš k HrvatomCitat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Bi rekel, da je problem v "ponosen na to"Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
In zdaj si frajer...Citat:
Uporabnik zino pravi:
od mene niso dobli niti ene nočitve in niti 1 centa, na kar sem ponosen
A opcija, da ne hodi na CRO morje pa ne obstaja?
Zakaj pa problem? Ker nisem med 8mio kot vi, al kaj? Kot da imajo samo oni morje, se obnašaš s tem mojim "problemov".
Me pa zanima koliko nočitev naredijo oni nam na smučariji, in koliko je to v %.
Kam pa hodim z familijo na morje in na kaj sem ponosen je pa moj biznis.
Ti pa si komedijant...Citat:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Pa se tole: ce bi jaz bil milionar (pa ne v dinarjih), bi bil sedaj v Burj Al Arabu ali kaj je ze tista stolpnica.
Kar bodi v Burj Al Alahu. In nosi majico z napisom v arabščini: Alah je majhen...
Sem raje na Lošinju, pa čeprav tam piha burja... In tam nosim majico z napisom: Deda godine...
In me, ne moreš verjet, nihče ne zakolje... Niti grdo ne pogleda.
Zakaj ti vse, kateri ne delajo kot ti oz. imajo drugačne prioritete kot ti zmerajš s psi ali čim podobnim?Citat:
Ne, bogi so tisti backpackerji, ki mislijo, da morajo "oddelat" celo kuglo.
Nil drugače kot spuščen pes, ki misli, da mora markirat vse vogale. Pa mu zmanjka scanine...
Dobro gre tem gastarbajterjem in nižjemu sloju.Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
na hrvasko morje od zahodnjakov itak hodijo samo gastarbajterji, povecini z rutami okoli glave, in nizji sloj nemcev, skandinavcev, ki si ne morejo privosciti azurne obale. pri nas je pa ocitno statusni simbol, skupaj z indukcijo na parceli v kampu.
Kako že, saj ne hodiš k njim?Citat:
Uporabnik zino pravi:
Ker mi grejo hrčki na živce,
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Bodi ded pa se preseli na Lošinj, če je tak fajn tam
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ti pa si komedijant...
Dej si na majico natisni Ante Gotovina - ratni zločinac, pa pojdi v Pakoštane.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Bogi si ti v svoji zaplankanosti in foušiji
Torej, greva počasi. Ti točno veš, kako se moraš obnašat in česa NE SMEŠ narediti pri njih, hkrati pa napeljuješ mene, da izzivam ostale gostitelje. Hinavc ni kaj.Citat:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ti pa si komedijant...
Dej si na majico natisni Ante Gotovina - ratni zločinac, pa pojdi v Pakoštane.
ZELO DOBRO VEM, kaj smem reči na Hrvaškem. Kot gost, kot turist. Ne izzivam.
In me celo tako spoštujejo in cenijo tisto, kar povem, da mi praktično vsak dan, ko se dobimo v kafiču, lokalni Hrvati plačajo kavo.
Ker sem za njih gost in to CENJEN gost.
Ampak seveda NE žalim njih, njihove dežele in celo ne njihovih politikov. Ker to (njihovi problemi, brezperspektiva) NI MOJA STVAR.
Ne boj se ti zame. Starost 70 let sama po sebi prinese mnogo koristnih izkušenj.
10.000 ur brskanja po guglu pa - nobene!
Citat:
A jaz to prav vidim, da se gre možakar, ki si je oprtal 7 grbo, nekega stalkerja in opreza na skrivaj s fotoapartom za mladenkami?
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
jaz se politike izogibam tudi v slo (vsaj z neuranovesenimi osebki...)
ja ampak zanimivo, johanes bi izzival v muslimanskem svetu z žaljenjem njihovega boga v hrvatiji je pa pohleven...hmm... zakaj že?
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
johanes me morda žališ? mi hočeš povedati da sem [cenzura] z zadnjo slikco?
ne bit tako omejen. zakoljejo te lahko tudi na tvojem omiljenem lošinju. od muslimanov po možnosti celo jemlješ ali piješ kavo ali... pazi, da ne boš enkrat dobil zastrupljeno!
Citat:
Citat:
A jaz to prav vidim, da se gre možakar, ki si je oprtal 7 grbo, nekega stalkerja in opreza na skrivaj s fotoapartom za mladenkami?
A jaz to prav vidim, da je splet poln (na sto tisoče) fotografij in videov, posnetih na ulicah?
A jaz to prav vidim, da ljudje radi snemajo in lepijo na splet posnetke neznanih oseb? Celo posnetke neznanih ljudi, ki bruhajo, včasih tudi fukajo?
A jaz to prav vidim, da ljudje kupijo drona, z njim letijo in snemajo gor in dol nad svojim (ali tujim) krajem in potem ta posnetek objavijo na spletu?
Postavi se za 10 minut na Prešernov trg v Lj., pa boš zvečer na 20-ih FB profilih... Pa sploh ni nujno, da boš v vročih hlačkah...