Spet smo zmagal in to ornk!

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Ker mi grejo hrčki na živce, obnašajo se pa lahko tako, ker jim hlapci vsako leto gnar prnesejo

jest5

Guru
18. avg 2007
25.957
-8.676
113
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Audio pravi:
@ joho
Citat:
Tistih 5 bedakov, ki gredo v južno Ameriko

Ti si pa res bogi...

Ne, bogi so tisti backpackerji, ki mislijo, da morajo "oddelat" celo kuglo.
bonk.gif

Nil drugače kot spuščen pes, ki misli, da mora markirat vse vogale. Pa mu zmanjka scanine...
cool-1.gif
Bogi si ti v svoji zaplankanosti in foušiji
smirk-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.957
-8.676
113
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik zino pravi:
od mene niso dobli niti ene nočitve in niti 1 centa, na kar sem ponosen
In zdaj si frajer...
rolleyes-1.gif

A opcija, da ne hodi na CRO morje pa ne obstaja?
Bi rekel, da je problem v "ponosen na to"

Zakaj pa problem? Ker nisem med 8mio kot vi, al kaj? Kot da imajo samo oni morje, se obnašaš s tem mojim "problemov".
Me pa zanima koliko nočitev naredijo oni nam na smučariji, in koliko je to v %.
Kam pa hodim z familijo na morje in na kaj sem ponosen je pa moj biznis.
Kam greš je tvoj biznis. Je pa retardirano se hvaliti s tem, da si ponosen, če ne greš k Hrvatom

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Pa se tole: ce bi jaz bil milionar (pa ne v dinarjih
grin1.gif
), bi bil sedaj v Burj Al Arabu ali kaj je ze tista stolpnica.

Kar bodi v Burj Al Alahu. In nosi majico z napisom v arabščini: Alah je majhen...

Sem raje na Lošinju, pa čeprav tam piha burja... In tam nosim majico z napisom: Deda godine...
evil.gif

In me, ne moreš verjet, nihče ne zakolje... Niti grdo ne pogleda.
ne-ne-1.gif
Ti pa si komedijant...
hysterical-1.gif

Dej si na majico natisni Ante Gotovina - ratni zločinac, pa pojdi v Pakoštane.
To bi bilo recimo nekaj podobnega temu, kar si meni napisal, da naj si dam na majico. Pa upam, da boš prej oporoko zrihtal.
grims-1.gif

Citat:
Ne, bogi so tisti backpackerji, ki mislijo, da morajo "oddelat" celo kuglo.
bonk.gif

Nil drugače kot spuščen pes, ki misli, da mora markirat vse vogale. Pa mu zmanjka scanine...
cool-1.gif
Zakaj ti vse, kateri ne delajo kot ti oz. imajo drugačne prioritete kot ti zmerajš s psi ali čim podobnim?
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
rolleyes-1.gif
na hrvasko morje od zahodnjakov itak hodijo samo gastarbajterji, povecini z rutami okoli glave, in nizji sloj nemcev, skandinavcev, ki si ne morejo privosciti azurne obale. pri nas je pa ocitno statusni simbol, skupaj z indukcijo na parceli v kampu.
Dobro gre tem gastarbajterjem in nižjemu sloju.
V par urah sem videl dva nova RS6 (cca. 150 jurčkov, en da ne bo pomote
grims-1.gif
), novih petic je itak kot smetja, novi GLE-ji, itd.
Je pa res tudi nekaj Passatov B6, itd. Da o kakšnih avtodomih za ohoho denarja niti ne govorim.
Aja, pa še v Dubrovnik skoči za kakšen dan, pa si malo poglej tam cene, od parkiranja naprej. Dobri so ti nemški ''klošarji'', da si to lahko privoščijo.
evil.gif

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Bodi ded pa se preseli na Lošinj, če je tak fajn tam

Ti si pa vedeževalec! Resno!

Za 2017 imam v planu bit tam najmanj 6 mescev. Da vidim, kako táko dolgotrajnejše bivanje izgleda v primerjavi z živčnim in hrupnim centrom Ljubljane.

Kje pa piše, da mora biti starejši človek"navit" od jutra do večera, da mu mora skoz "dogajat"?

Pa tudi pizd v vročih hlačkah sem se že naveličal. Dajo itak ne, kaj imajo pod hlačkami, pa vem že ene 60 let. Dolgčas...

In ja, na Lošinju je res fajn. Seveda pa je za koga drugega fajn še kje drugje...
nahrung002.gif

Poznam lika iz Brezovice, ki pride vsak dan dvakrat v Lj. Zjutraj okoli devetih in proti večeru okoli 6. ure. Na kavo... Ker na Brezovici jo pa nimajo... Kao...

Očitno je Ljubljana in ljubljanske pičkolete na ulicah zanj - Lošinj...

Tale pičkoleta pa je bila sicer posneta na Lošinju. So pa take seveda tudi v Ljubljani...
evil.gif

2474137-IMG_0084_resize.JPG

Priponke

• 2474137-IMG_0084_resize.JPG
    2474137-IMG_0084_resize.JPG
    94,2 KB · Ogledi: 149
Nazadnje urejeno:

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ti pa si komedijant...
hysterical-1.gif

ZELO DOBRO VEM, kaj smem reči na Hrvaškem. Kot gost, kot turist. Ne izzivam.

In me celo tako spoštujejo in cenijo tisto, kar povem, da mi praktično vsak dan, ko se dobimo v kafiču, lokalni Hrvati plačajo kavo.
Ker sem za njih gost in to CENJEN gost.

Ampak seveda NE žalim njih, njihove dežele in celo ne njihovih politikov. Ker to (njihovi problemi, brezperspektiva) NI MOJA STVAR.

Ne boj se ti zame. Starost 70 let sama po sebi prinese mnogo koristnih izkušenj.
cheer.gif

10.000 ur brskanja po guglu pa - nobene!
ne-ne-1.gif

Nazadnje urejeno:

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Bogi si ti v svoji zaplankanosti in foušiji
smirk-1.gif

Bogi si ti v svoji odprtosti. In toleranci do neperspektivnih turistov, ki nimajo za plastenko 0,25 litra in bi bilo zato dosti bolje, da so - doma. In mečejo cente v - prašička.

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ti pa si komedijant...
hysterical-1.gif

ZELO DOBRO VEM, kaj smem reči na Hrvaškem. Kot gost, kot turist. Ne izzivam.

In me celo tako spoštujejo in cenijo tisto, kar povem, da mi praktično vsak dan, ko se dobimo v kafiču, lokalni Hrvati plačajo kavo.
Ker sem za njih gost in to CENJEN gost.

Ampak seveda NE žalim njih, njihove dežele in celo ne njihovih politikov. Ker to (njihovi problemi, brezperspektiva) NI MOJA STVAR.

Ne boj se ti zame. Starost 70 let sama po sebi prinese mnogo koristnih izkušenj.
cheer.gif

10.000 ur brskanja po guglu pa - nobene!
ne-ne-1.gif
Torej, greva počasi. Ti točno veš, kako se moraš obnašat in česa NE SMEŠ narediti pri njih, hkrati pa napeljuješ mene, da izzivam ostale gostitelje. Hinavc ni kaj.
Naslednje: ti se v njihove stvari ne spuščaš, ti samo lapaš o nepomembnih stvareh očitno in to tako dobro, da ti gostitelji častijo vsak dan kavo. In to baje tako dobro lapaš o neumnostih, da te celo gostitelji spoštujejo. Malo si preberi tole, morda boš se ti bo kaj posvetilo.
In ja, sedaj vemo dve stvari:
- da imaš dobro upogljiv hrbet, ker si ne upaš govoriti ničesar, kar bi bilo proti Hrvatom - jeeeej, full lep dopust; pa pri tem ne mislim izzivanje, ampak da bi se recimo pogovarjal o njim ''problematičnih zadevah'', kot je recimo tudi Gotovina, ki je za njih junak. Pa še enkrat: NE MISLIM, DA IZZIVAŠ, temveč da podaš svoje mnenje
- da zapreš usta in se prodaš za eno kavico na dan
In ja, to da recimo tvoj gostitelj časti Gotovino kot junaka ni tvoj problem, a ne? Recimo isto kot ne bi bil tvoj problem, če bi ti Hitler častil tisto kavico na dan. Briga te, ti njega spoštuješ in se ne pogovarjaš z njim o njemu neljubih stvareh (recimo nekaj milijonov sežganih ljudi). Važna je kavica na dan. Jeeej.
Vidim ja, starost 70 let očitno prinese upogljivost in prodajo duše za eno kavico na dan. Pa seveda pljuvanje po vseh ostalih in zmerjanje s psi, ki mislijo samo malo drugače kot ''pameten in izkušen'' oča. Yea right.
hysterical-1.gif

Pa lep dopust želim na Hrvaškem, sedaj mi je popolnoma jasno, zakaj se počutiš dol kot doma in si ''spoštovan''.
hysterical-1.gif

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Glej tudi jaz sem na Krku kot doma in sem z domacini na ti..pa me se nikoli niso uprasali zakaj imamo tako razvejano mafijo v slo ali zakaj smo tako zaostali da nismo se na noben mejni prehod pripeljali hitrih ali avtocest....smo ljudje ki se imamo za pogovarjat veliko vec kot o gotovini kucanu jansi....

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
A jaz to prav vidim, da se gre možakar, ki si je oprtal 7 grbo, nekega stalkerja in opreza na skrivaj s fotoapartom za mladenkami?

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
A jaz to prav vidim, da se gre možakar, ki si je oprtal 7 grbo, nekega stalkerja in opreza na skrivaj s fotoapartom za mladenkami?

A jaz to prav vidim, da je splet poln (na sto tisoče) fotografij in videov, posnetih na ulicah?
A jaz to prav vidim, da ljudje radi snemajo in lepijo na splet posnetke neznanih oseb? Celo posnetke neznanih ljudi, ki bruhajo, včasih tudi fukajo?
A jaz to prav vidim, da ljudje kupijo drona, z njim letijo in snemajo gor in dol nad svojim (ali tujim) krajem in potem ta posnetek objavijo na spletu?

Postavi se za 10 minut na Prešernov trg v Lj., pa boš zvečer na 20-ih FB profilih... Pa sploh ni nujno, da boš v vročih hlačkah...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Treba je locit med tem, da pogovor ne nanese na to ali pa, da se aktivno izogibas izrazanju svojega mnenja o dolocenih temah, ker to kao ni tvoja stvar. Po moznosti zato, da ne izgubis njihovega "spostovanja" ali tiste brezplacne kavice na dan.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.534
2.916
113
v lokalni ostariji
jaz se politike izogibam tudi v slo (vsaj z neuranovesenimi osebki...)

ja ampak zanimivo, johanes bi izzival v muslimanskem svetu z žaljenjem njihovega boga v hrvatiji je pa pohleven...hmm... zakaj že?

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
jaz se politike izogibam tudi v slo (vsaj z neuranovesenimi osebki...)

ja ampak zanimivo, johanes bi izzival v muslimanskem svetu z žaljenjem njihovega boga v hrvatiji je pa pohleven...hmm... zakaj že?

Zakaj? Ker NIKOLI (VEČ) ne bom šel v muslumansko državo. Niti ne v Bosno. Ker želim umreti od starosti, bolezni, kapi, infarkta.
Ne pa od zaklanja. Nisem kokoš, svinja, vojak, ali policist...

Če greš ti kam na obisk, h kakšni družini, ali na dopust v tujino: tam žališ, jim psuješ mater, jebeš vse po spisku, ali si "pohleven"?

Sicer pa: Bog nas obvaruj idiotov. Jih je, z bedastimi pripombami in vprašanji, med Slovenci že vsaj polovica...
Za tako oceno ni potrebna nobena anketa, ali raziskava. Glej le slovenski splet...

2474408-Dostojevski_Idiot.jpg

Priponke

• 2474408-Dostojevski_Idiot.jpg
    2474408-Dostojevski_Idiot.jpg
    52,9 KB · Ogledi: 173
Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.534
2.916
113
v lokalni ostariji
johanes me morda žališ? mi hočeš povedati da sem [cenzura] z zadnjo slikco?

ne bit tako omejen. zakoljejo te lahko tudi na tvojem omiljenem lošinju. od muslimanov po možnosti celo jemlješ ali piješ kavo ali... pazi, da ne boš enkrat dobil zastrupljeno!

kamorkoli grem se trudim prilagodit kraju kjer sem. to pričakujem tudi od obiskov tukaj (ja, tudi muslimani tukaj naj se prilagodijo življenju tu...)

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
johanes me morda žališ? mi hočeš povedati da sem [cenzura] z zadnjo slikco?

ne bit tako omejen. zakoljejo te lahko tudi na tvojem omiljenem lošinju. od muslimanov po možnosti celo jemlješ ali piješ kavo ali... pazi, da ne boš enkrat dobil zastrupljeno!

1. Ne, samo našel sem zanimive avtorske slikice, ki povedo o stanju Slovencev več, kot 1000 besed prepričevanj in argumentiranja...

2. Ne, tisti šipci, vsaj na Lošinju je tako, so veseli, da imajo hrvaško državljanstvo. In so veseli, da so na ta način lažje dajali harač OVK-ju. In ruta čez ženske lase je "najhujša ISIL provokacija", ki si jo upajo privoščiti.

In so dodatno veseli, da že 30+ let Hrvatom in turistom prodajajo hudo povprečno kavo po praktično ljubljanski ceni, in slab sljadoljed...
Glede prostitucije in drog pa ne vem...

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Citat:
Citat:

A jaz to prav vidim, da je splet poln (na sto tisoče) fotografij in videov, posnetih na ulicah?
A jaz to prav vidim, da ljudje radi snemajo in lepijo na splet posnetke neznanih oseb? Celo posnetke neznanih ljudi, ki bruhajo, včasih tudi fukajo?
A jaz to prav vidim, da ljudje kupijo drona, z njim letijo in snemajo gor in dol nad svojim (ali tujim) krajem in potem ta posnetek objavijo na spletu?

Postavi se za 10 minut na Prešernov trg v Lj., pa boš zvečer na 20-ih FB profilih... Pa sploh ni nujno, da boš v vročih hlačkah...

Bi pa od tako pokončnega in poštenega moža pričakoval, da osebo, ki jo slika, vsaj vpraša za dovoljenje.

Ker je tako prav in se spodobi.

Ker če drugi vohunijo z droni, potem pa že ti lahko tudi na skrivaj slikaš najstnice, ane?