"Specialci" na družbenih omrežjih

punqfer

Zelenc'
20. apr 2026
9
20
3
Dečki, pazite se. Že poizveduje, kje vse smo ga šinfali. Smo bili tudi omenjeni med komentarji, ampak jih je seveda izbrisal. Mislim, da se nam obeta tožba... :valjamse:
1787209991459.png

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.198
9.378
113
Hudiča, a še ni šel do urologa? Zgleda ima resne težave z modi, da ne more nog skupaj dat.

Optična varka da kompenzira gležnje. Glejte te hrenovke od nogic. Da igra fuzbal z 12 letniki že konča na urgenci.

Moj nasvet je, da se loti kolesarjenja, da si ojača noge. Brez eKoles. Navadnega gorca, pa gasa v hrib.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.340
19.108
113
Tale tudi sem paše. Veliko govori o majhnih tičih, nisem pa še ujel njegove teze o debelih trebuhih...
Here you go champ :cheer:

Mnenje Romana Vodeba o debelosti in telesni teži vedno izhaja iz njegove stroge psihoanalitične perspektive (Freudove teorije) in nezavednih psiholoških vzorcev. Čeprav se v svojih javnih nastopih in podkastih (kot je A lahko to ostane med nama?) dotika vprašanj estetike in spolne privlačnosti, debelost interpretira predvsem skozi naslednje psihoanalitične koncepte: oralna fiksacija in nezavedne frustracije, vpliv na spolnost in partnerske odnose, nezavedni protest ali obrambni mehanizem. Vodeb torej debelih trebuhov ne ocenjuje le z estetskega ali zdravstvenega vidika, temveč v njih vidi simbolni izraz nezavednih konfliktov, potlačenih čustev in nepredelanih vzorcev iz primarne družine.

Ni za kaj. :nazdravje:

• Haha
Reactions: mistique

jello

Guru
22. sep 2008
11.683
4.833
113
Diletant erste klase. Psihonanalitik postaneš takrat ko priznaš da je to diagnoza, ne poklic ali hobi.

klekej

Guru
26. jul 2007
5.816
564
113
36
Vsa druzbena omrezja so postala tak brainrot, da si je najboljse vse zbrisat. Tezko mi gre z jezika, ampak alterjevci ste normalni napram temu. :evil:

• Haha
Reactions: Gatto

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.827
1.160
113
Gre za podoben primer kot je tale "pravnik". Deklina se je zatekla k luftarju, ki tudi noče delati, lepo vleče vsak mesec socialo, s katero se praktično v vsakem videu hvalita in posmehujeta ostalim (kakšni so komentarji pod videi, najbrž ne rabim razlagati). Ena iz med zadnjih objav je ta, ki sem jo dal zgoraj. Če je en mesec dopusta na balkanu (pred tem so bile še toplice), pa iPhone 17 Pro in oprema, ki jo uporabljata za snemanje, pa verjetno sem še kaj pozabil, osnovno preživetje....

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.340
19.108
113
Gre za podoben primer kot je tale "pravnik". Deklina se je zatekla k luftarju, ki tudi noče delati, lepo vleče vsak mesec socialo, s katero se praktično v vsakem videu hvalita in posmehujeta ostalim (kakšni so komentarji pod videi, najbrž ne rabim razlagati). Ena iz med zadnjih objav je ta, ki sem jo dal zgoraj. Če je en mesec dopusta na balkanu (pred tem so bile še toplice), pa iPhone 17 Pro in oprema, ki jo uporabljata za snemanje, pa verjetno sem še kaj pozabil, osnovno preživetje....
Aa, take fore. Hvala za pojasnilo.