Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Vrečke v trgovini so kul, ker potem odpadno embalažo spakiraš not ko neseš v zabojnik. Drugače bi še to moral kupovati.
Jaz jih tudi vedno tako ponucam. Že od nekdaj.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Vrečke v trgovini so kul, ker potem odpadno embalažo spakiraš not ko neseš v zabojnik. Drugače bi še to moral kupovati.
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Jaz imam nahrbtnik
Me pa jezijo avtomatske blagajne in tiste vrečke. Prvič so tanke pa daš kaj z ostrimi robovi pa se takoj strga, drugič če dam rukzak gor se more ona pridt pofočkat in tretjič folk cel voziček skenira pol ure čeprav piše da se priporoča do 10 izdelkov. 10!
zame ja, razen tega, da plačam odvoz teh smeti in ravnanje z njimi. A je ful razlika, a kupim vrečke za embalažo ali uporabim eno takole s hitre blagajne? Govorim o vrečkah, v katere potem posortiram odpadno embalažo. Pustimo bio in obče odpadke. za bio kanto kupim razgradljive vrečke (vsaj tako gor piše), občih imam pa zelo malo, pa ponavadi direktno notri letijo, včasih pa tudi v navadni vrečki, odvisno, kako se take smeti na kup dajejo...Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
in pol ko je vrecka v zabojniku je vsega konec, a ne? Bravo.
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
zame ja, razen tega, da plačam odvoz teh smeti in ravnanje z njimi. A je ful razlika, a kupim vrečke za embalažo ali uporabim eno takole s hitre blagajne? Govorim o vrečkah, v katere potem posortiram odpadno embalažo. Pustimo bio in obče odpadke. za bio kanto kupim razgradljive vrečke (vsaj tako gor piše), občih imam pa zelo malo, pa ponavadi direktno notri letijo, včasih pa tudi v navadni vrečki, odvisno, kako se take smeti na kup dajejo...Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Kaj narobe delam po tvoje?
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Uporabnik msenjur pravi:
Kaj narobe delam po tvoje?
ne ti pač pa vsi mi.
Treba je gledati globalno in ne posameznika. Pač smeti morajo iti na koncu v peč in se skurijo. in če bi vsi malo bolj "šparali" na teh vrečkah bi bilo precej manj robe za skurit. in v eno veliko spraviš precej več robe, kot pa v 5 malih....
In spet - na oddelku za sadje imaš pa za vsak sadež svojo vrečko na kilometre, in vsi veselo trgajo tiste vrečke ker so zastonj.
ah ja....