SP košarka Turčija

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

pol maš pa še druge varjante, ala Lorbek, ki ne igra, ker mu foter ne pusti, ker ta malega ni bečirovič poklical v reprezentanco...

Resno?

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
A so ns Avstralci lepo namahal?
hysterical-1.gif

Sedejson

Pripravnik
31. jul 2010
107
0
16
Raj pejte u turčijo pomagat ekipi zmagvat, kot pa na forumu jokat kakšen poraz bo letos. Jaz sem se odlčil da grem u turčijo pa če bi moral gledati Čebularja,Muriča in Klobučarja, me sploh ne zanima, grem zato da spodbujam naše. Menim da lahko naši pridejo daleč. Ekipa je pomembna in ne Udrih. Zaslužil bi si prvo violino (30minut na tekmo) vendar s takim odnosom pač ne gre. Sigurno bi pa Memi po 10 tekmah videl da je udrih 1.klasa in bi na tekmah sčasoma začenjal kot 1. play in ne kot bench warmer (3. play)...Ampak raje vidim da ostane doma, kot pa da bi špilal zvezdnika in tako pokopal ekipo...

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Koliko nadarjenejših fantov je bilo odstranjenih, ker se je Lorbka naprej porivalo, sedaj mu je pa pod čast igrati za reprezentanco. Kako se pri nas to lahko tolerira...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
KSZ....

Izvoli v Turcijo, navijaj. Mi bomo pac iz naslonjaca navijal. Ce recemo kaksno pikro na racun potez kogarkoli v reprezentanci, ne pomeni, da ne navijamo za nase. Nasprotno.....zelimo si najvecjih uspehov.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Ne vem, nekak nisem navdušen nad to sestavo, prav tako ne nad selektorjem.

Bomo videli.

PS: škoda, da nikoli ne bomo videli kaj bi Slovenija lahko pokazala ob dobrem selektorju in ob najmočnejši postavi (Lorbek, Smodiš, Dragič, Nachbar, Udrih...)

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Ja jest upam, da bodo do Turčije pogruntal, kje je črta za metanje trojk. Ampak da narišeš dve črte...
stupid-1.gif
prodano

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Smotani smo. Ne znamo kaznovat nasprotnikovih napak.

O zgrešenih prostih metih je nekdo, ki je sedel za mano lepo povedal..."Luč bi mu fgasno, pa če nebi zadel 9 od 10 prostih bi ga poslal domov"

ma lej, realno gledano zadnji podatek ki je bil na tv (po tem so še naši malo falili, pa tud španci)

je bil 25/40 naši
16/25 španci

isti [censored], samo da so naši več metali...

isto so španci do kurca igrali, zgubli žog ogromno, naši pa so vodili 4 pike... namesto 24
bonk.gif