SP košarka Turčija

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Zakaj pa ne?
bonk.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ti si kot kak turški medij

sem gledal to tekmo na sport1 in je komentator rekel, da še vseeno ne vidi teorije, da bi ta turška ekipa lahko bila svetovni prvak

naši bojo lepo cel teden trenirali napad proti coni in je to to

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
To cono morajo res natrenirati, ker to jim je nekak največja slabost. Turki so nevarni predvsem zato, ker so doma super motivirani, ampak če s cono naših ne bodo ustavili, potem je kar veliko upanja.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ker so predobri.

Objektivno gledano bolje ne morejo več igrati. Je pa res, da bodo proti nam izraziti favoriti. Dobro je to, da so "Balkanci" in jim bodo po tekmi s Francozi zrasla krila. Kdor visoko leta, nizko pade.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Upam, da ne bodo nasi toplo-hladni, proti Iranu so metali opeke, zdaj pa trojke skoraj ob zakljucku tekme cez 50% (potem so malenkost pokvarili, a ne bistveno). Ce bi jih takole padale trojke notri, potem bo precej lazje, ce bo tako kot proti Iranu, bo pa polom. Vsaj motivacija bi morala biti tokrat cisto drugacna, kot v tisti tekmi ...

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Mene je strah sodnikov. Že včeraj so ogromno napak piskali francozom. Pa ne da bi kaj pripomoglo to k zmagi turčije včeraj, mogoče bi bila samo razlika manjša.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jaz mislim da sta ekipi nekako enakovredni, kar se tiče možnosti za zmago. Vendar imajo turki prednost domačega terana, sodniki bodo na njihovi strani (kar pa v košarki veliko pomeni-osebne, prosti meti...).

Na drugi strani pa slovenci igrajo neobremenjeno, svoj cilj so že dosegli in mislim da bodo turki veliko bolj obremenjeni. Najbolje bi bilo da bi slovenci povedli za 10 točk recimo, bi bili turki totalno živčni in bi lahko izgubili. Moje mnenje
smile-1.gif

Nevem težka bo proti turčiji, seveda pa upam da gremo v boj za medalje
smile-1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
No, mislim da se lahko enakovredno kosamo...

Drugače pa tudi jaz cvikam zaradi sodnikov... Da našemu pleju ali centru hitro piskajo kake tri osebne pa si v riti...