SP Divizije I Hokej na ledu - Južna koreja 2014

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Škoda, ker so japončki zgubili, ker bi bila tekma še bolj napeta in bi spet izpadli avstrijci
smile-1.gif

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Pezda so mi živce požrl.... Super tekma, čeprav se mi zdi da so bli jodlarji boljši danes. Nasmejala me je reakcija Kopitarja, k se je na koncu kr mal za glavo prjel...

Fantje again kapo dol.....

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Kaj za boga je pa v Ostravi za počet? :/ Praga lepo prosim, potem lahko naredim izgovor da grem na počitnice.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Jaz grem neglede kje bodo igrali. Ker pa sem že bil par dni v Pragi bi raje videl Ostravo, oz. tudi malo sem malo tja si pogledaš.
Pa verjetno bi bile tudi cene malce boilj prijazne kot tiste v Pragi.

Kakorkoli čaka se samo še razpored kdaj in kje, potem bomo že več vedeli za koliko dni gremo
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Kaj za boga je pa v Ostravi za počet? :/ Praga lepo prosim, potem lahko naredim izgovor da grem na počitnice.

Zakaj pa ne? Zih je kak kul pub kjer imajo pivo. A rabiš še kej več?

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Ebel je dobra liga, vendar ga tukaj naši klubi serjejo na polno. To kar se dogaja na Jesenicah je taka mafija, da te kap. Jodlarji tukaj praktično niso nič krivi.

Mislim, da je Kopitar že dost povedal kaj si misli o hokejski zvezi in klubski sceni pri nas. Še več pri nas se klubski hokej načrtno uničuje, pa naj si bo Kranj, Bled, Jesenice... celo Olimpija.

Ironija je celo ta, da imamo ekipo močno ravno zaradi igralcev ki igrajo drugod oz tudi v ligi Ebel, seveda za tuje klube. Seveda tudi KHL, da ne bo pomote....

Če bo šlo tako naprej, bomo mi kmalu spet v C ligi. Tega se mormo zavedat.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
C divizijo je folk napovedoval že ko so se Vnuk, Župa, Jan in drugi upokojili. Pa je šlo vse samo gor. Preveč drame.

Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:

Zakaj pa ne? Zih je kak kul pub kjer imajo pivo. A rabiš še kej več?
Moji pub+pir ne bo dost.
redface-1.gif