Andrej Stare in njegove cvetke

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
To je res - Stare s svojimi vložki/komentarji poskrbi za popestritev tekme.
Kot je Ališič za F1: (Nikoli si nisem mislil, da bom kdaj izrekel bogokletne besede, toda life is a bitch) pogrešam ga med dirkami F1, njegovo nakladanje, dretje s polminutnim zamikom po dogodku, ki te predrami iz dremeža, napačnih zapažanj... Tole sedaj je živ dolgčas, ki je iz že tako dolgočasne formule naredil boring šit, ki ni za gledat. Letos sem gledal samo dve dirki, pa še to zato, ker je bil zunaj dež in ni bilo nič za početi. Itak sem po dveh krogih že zapadel v dremež, zbudil sem se pa pol nekje proti večeru in ves zalepljen prevegetiral še preostanek večera.
crazy1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ecan pravi:
Ne vem zakaj imajo nekateri toliko proti komentatorjem, da morajo gledati celo sosednje in tuje postaje. Nogomet je ja igra za gledanje , ne pa za poslušanje. Po vašem bi morali biti najbolj prizadeti gledalci na igrišču, ki sploh nimajo komentatorja!

Glej kdaj nogometno tekmo, kjer komentira Lavrenčič. Raje ne gledam tekme.

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
Si pa zelo nepraktičen. Namesto da bi utišal glas raje ne gledaš tekme.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.826
-429
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Kaj pa Kaj pa Anton Borkovič, a na njega ste pa kar pozabili?

z jezika si mi vzel...

vidim da so že nove predelave...

in se original

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Danes ga je spet opekel:
"Nemčija ponovno vodi s 3:2!"
grin1.gif

Da bi vsaj malo zastal v izgovorjavi, bi pomislil, da poskuša vstaviti vejico.
grims-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Star je res car ...
zmaga.gif

Meni se zdi Stare edini, ki dejansko nekaj ve o igralcih in športu. Drugi vsi nekaj mutijo, njemu se pa vidi, da je prekomentiral svega in svašta ter da dejansko postreže s polno informacijami. Zdaj, kolko so resnične, je pa druga stvar.
smile-1.gif