Ok, zožajmo izbor vlad.Vsakokratni ne, pretiravali ne bomo
Boš ti v komisiji...?Kaj se ne strinjaš, da glih vsako tele ne more pisati, kar mu paše? Ravna zemlja itd
Pa ne mislim na politike.
A ti je osmica kaj storil? Dal eno okrog kepe? Sam uprašam.Res je ne motijo me, ker nimam slabih izkušenj z njimi, kar pa ne morem reči za skrajneže kot si ti.
Ti govoriš o spolnem odnosu ne samo odnosu. Je potrebno biti natančen.Odnos mama sin je ob dejstvu, da si sam sebi polstric in sestrična hkrati, olajševalna okoliščina.
Kaj si se pa ti zdaj vžgal? A mal onaniraš na moje stare objave skrajnežu?A ti je osmica kaj storil? Dal eno okrog kepe? Sam uprašam.
Pravilno, ravnaj z drugimi, kot drugi s tabo. Drugo lice nastavljajo samo bedaki.Ljubezen praviloma čutijo le do sebi podobnih. Nestrpneži pa si zaslužijo nestrpnost.
Zelo progresivno, res!Pravilno, ravnaj z drugimi, kot drugi s tabo. Drugo lice nastavljajo samo bedaki.
Saj sem napisal, da drugo lice nastavljajo samo bedaki in tisti, ki verjamejo v pravljice o Kristusu.Seveda. Ker ta oko-za-oko predkrščanska logika nas res daleč pripelje. Hint: glej Gazo. Da zlorabe tega diskurza sploh ne omenjam. Ljudje tipa Barbara Rajgelj, ki je to promovirala pred časom, za nestrpnost vzamejo že drugačno mnenje. Torej desen -> avtomatično nestrpen. Tako da pravljice o drugem licu nakladaj komu drugemu, ki ti verjame.
Njemu kdo verjame?Seveda. Ker ta oko-za-oko predkrščanska logika nas res daleč pripelje. Hint: glej Gazo. Da zlorabe tega diskurza sploh ne omenjam. Ljudje tipa Barbara Rajgelj, ki je to promovirala pred časom, za nestrpnost vzamejo že drugačno mnenje. Torej desen -> avtomatično nestrpen. Tako da pravljice o drugem licu nakladaj komu drugemu, ki ti verjame.
Saj sem napisal, da drugo lice nastavljajo samo bedaki in tisti, ki verjamejo v pravljice o Kristusu.
Ne podpiram, ker morajo biti proti ukrepi sorazmerni. Ne moreš kar ubiti človeka, ki te je klofnil.torej podpiraš Izrael, ki ni nastavil kamelarjem še drugega lica?