Sošolka iz faxa

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
869
63
28
Včasih je bil pregovor, fant je ovira, vendar ni zid.
Samo to je pa res že osnovnošolska lekcija. Preden sploh greš osvajat dekle, se malo pozanimaš o njej. V času facebooka, je to najlažje. Pogledaš, ali ima rada pse, ali mačke, če se ukvarja s kakšnim športom, ali ima fanta, ... pač nekaj osnovnih informacij ne škodi. Če imata kakšnega skupnega prijatelja še njega malo povprašaš kaj ima rada.
Samo jaz ne vem, kaj bi ti počel na zmenku z njo. Že v razredu, bi lahko prišel do nje, pa bi jo malo povprašal o nalogi, potem pa preusmeril pogovor v kaj bolj socialnega. Kdo pa pravi da moraš it na pijačo, da spoznaš dekle. Marsikatera ljubezen, se rodi v vsakdanjem druženju. Ignoranca, je pa itak hollywoodska neumnost, najslabše je, da prekineš stike z nekom.
Če iščeš pa samo nekaj fizičnega, pa si verjetno na napačnem faksu.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik ta_pametni pravi:
Ravnokar zvedel na fejsiču, da ma tipa. Ðabe ste se namučili z "nasveti".
priden.gif
sej boš prebolel nooo
Nisi ti kriv... krivi so komunisti, pa partizani....
evil.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
priden.gif
sej boš prebolel nooo
evil.gif

Ziher je spodaj na hitlerja obrita.
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.993
5.631
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
priden.gif
sej boš prebolel nooo
evil.gif

Mislte da ma menstro rdeco al dobi sam beli tok
evil.gif

Ziher je spodaj na hitlerja obrita.
evil.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.437
797
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik onlyme pravi:
V času facebooka, je to najlažje. Pogledaš, ali ima rada pse, ali mačke, če se ukvarja s kakšnim športom, ali ima fanta, ... pač nekaj osnovnih informacij ne škodi.

take zategnjene babe imajo sigurno zaprt profil. Če ma odprtega slučajno, potem ima svojga tipa ziher že pun k. kar je seveda voda na tvoj mlin(ček).
cheer.gif

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
869
63
28
Samo če sta že v kontaktu, potem je velika verjetnost, da ga bo dodala med prijatelje. Redkokdo pa ima privatnost narejeno med določenimi prijatelji posebaj.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Reči ji:
"Tolikokrat si mi že pomagala z razlago, da bi se ti rad oddolžil z kavico (ali pa kosilom - še bolje)"
E, pojdi, zdaj smo pa tam, ko ženska pridiga kak jo je treba spravit v postelju. A kar na kosilo jo je treba povabit.

Pijača bo čisto dovolj, pri čemer niti slučajno prehitro mahati natakarju za plačilo. Počakaš, da prvo rundo ona plača (kao pozabiš denarnico v avtu), potem je druga runda tvoja. V tem času sta premlela vse tiste študijske teme, ki so seveda prva tematika in sta že prešla na osebne debate. Pij alkohol (Martini ali kaj podobnega, to ženske zasrbi med nogami, piva in vina se izogibaj), da bo za vse tvoje prestopke kriv le on. Garancija, da se bo pijača zavlekla do zaprtja bifeja. Zima, mraz, pa malo leden asfalt, je odlična priložnost, da jo primeš za roko, boš videl da bo sama lovila tvojo roko, ker jo bo zeblo, pa še ledeno je ... Pol pa lepo v Mcdonalds, z njenim avtom seveda (ti si nekaj spil), da ona vozi, ti pa lahko vmes norije razlagaš, pa jo za bedro primeš (se opravičiš, pa poveš da ti malo hormoni delajo zaradi alkota), ... prvič je ne podreti, ampak ji samo lubčka daj na lice, pa reči "dovolj imaš za danes". Boš videl, da bo norela za tabo in naslednji dan ona tebe vabla na pijačo. Takrat bo že dala noge narazen, če je obrtega tipa. Lahko je pa bolj zaprtega tipa, pol pa lahko traja en teden. Ampak, če v roku enega tedna ne da, pol jo pa odpikaj. Škoda dnara in časa. Kosilo si zasluži, ko se dobro izkaže v postelji. To ji prvič in drugič običajno ne uspe.

Kaj pa tebi ni jasno ''ded''? Saj sta pa študenta, pa za 2 bona bo on zapravil približno enako kot za dve kavi
bonk.gif

ta_pametni

Pripravnik
6. jan 2013
31
0
6
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Citat:
Uporabnik onlyme pravi:
V času facebooka, je to najlažje. Pogledaš, ali ima rada pse, ali mačke, če se ukvarja s kakšnim športom, ali ima fanta, ... pač nekaj osnovnih informacij ne škodi.

take zategnjene babe imajo sigurno zaprt profil. Če ma odprtega slučajno, potem ima svojga tipa ziher že pun k. kar je seveda voda na tvoj mlin(ček).
cheer.gif

ima zaprt profil ja. Jaz sem btw zvedel za njega in šel ščekirat na fejsiča. Bom sicer malo prijateljeval z njo in bom videl kam bo naneslo. Samo 99% šans, da iz te moke ne bo kruha.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Mah, babnc je še dost, ne se preveč trudit okoli ene, ki te ima več kot očitno samo za sošolca.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.764
166
63
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

Torej, namesto da bi direkt ***** eno hudo, najprej ***** tri njene grde, debele kolegice?
hysterical-1.gif
čista zmaga, res.

Ti si zelo bister. Vse kolegice so grde.
Sicer pa Od biraæa nema jebaæa.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
True, pa še večjo šanso ima, da jo bo zanimal, če bo nedostopen. Če bo "always available" bo tak tudi ostal ona bo pa menjala tipe
evil.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.150
3.615
113
Marlbor
Ja super, babo treba nafojtrat. Katera pa se pusti hopsati na poln želodec? Mora biti lačna, da te celega poje.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Reči ji:
"Tolikokrat si mi že pomagala z razlago, da bi se ti rad oddolžil z kavico (ali pa zajtrkom - še bolje)"

EDIT bold

Pol vsaj izveš, pri čem si. Ona pa tudi, kaj lahko pričakuje ...
evil.gif

pa napiše se s kavico ...
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Vendar opažam, da me večkrat gleda...

Sicer je zdaj vlak že odpeljal, brez tebe ... pa kaj. Ampak ...

da nekdo nekoga gleda, še ne pomeni da mu je všeč ... lahko je samo čuden do te mere, da je že zanimiv. Lahko, da imaš klempava ušesa, ne vem. Mogoče kaj drugega ...

Če bi z vsemi, ki so me kdaj gledale (in največkrat sem si to zgolj domišljal
evil.gif

Nazadnje urejeno:

ta_pametni

Pripravnik
6. jan 2013
31
0
6
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Vendar opažam, da me večkrat gleda...

Sicer je zdaj vlak že odpeljal, brez tebe ... pa kaj. Ampak ...

da nekdo nekoga gleda, še ne pomeni da mu je všeč ... lahko je samo čuden do te mere, da je že zanimiv. Lahko, da imaš klempava ušesa, ne vem. Mogoče kaj drugega ...

Če bi z vsemi, ki so me kdaj gledale (in največkrat sem si to zgolj domišljal
evil.gif

hahaha, mogoče res
smirk-1.gif
Po mojem sem ji zanimiv. Samo to še ne pomeni, da bi hotela karkoli kvačkat z mano.

Drugače ne, ni nikoli omenjala kakršnega koli tipa. Samo je treba rečt, da je razmeroma introvertirana.

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-3
16
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Mene zanima, zakaj ljubezenske in podobne težave na alterju odprejo vedno novi uporabniki ?
Ker bi v nasprotnem primeru Alter izgubil svoj pomen in bi trollanje izgubilo svoj pravi čar. Je pa zanimivo, da so me uredniki enkrat obtožili za alterja, kot da je to tukaj nekaj nenavadnega.

Evo, vzemimo samo tole alinejo iz avtorjeve zgornje objave, kot primer tipičnega trollanja:
Citat:
Po mojem sem ji zanimiv. Samo to še ne pomeni, da bi hotela karkoli kvačkat z mano.
Torej, glede na njegovo prvo objavo v tej temi, ima avtor velik interes se spraviti v spodnjice njegove sošolke, s čimer ni nič narobe. Tukaj v prvem stavku nam pove, da bi ta sošolka morda lahko imela podoben interes, navkljub že verjetno obstoječemu razmerju z drugim fantom. Takoj v naslednjem stavku pa nam ta-pametni vključno s to izjavo efektivno zanika skoraj vse povedano, zaradi njegove še večje želje, da nas nevedne reveže poduči o tradicionalnih moralah romantičnih razmerij.
d055.gif

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
36.703
10.334
113
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
ksz
V vseh uricah druzenj ni omenila tipa? Se so sanse.

Mogoče res. Splošno znano dejstvo je, da si frčafele prej poiščejo naslednjega, preden pustijo starega.
Morda pa ga čekira prav zaradi tega
smile-1.gif