Nič od tega ne drži. Niti ne drži, da je v dober odnos potrebno vlagat trud, ali da je življenje izven materialnosti težko.Citat:
Uporabnik L1nK pravi:
Če direktno vprašaš, si perverzneš, če pa ovinkariš, si pa nesposoben.
Zadnjič sem bil v znanem ljubljanskem nočnem lokalu. Seveda večina moških, bilo pa je tudi kar nekaj privlačnih deklet vseh starosti, ki so plesale same. Bil sem s prijateljico, ki jo je v lokalu že čakala njena prijateljica, ki jo nisem poznal. V krajšem pogovoru mi je zaupala, da je tam, ker zelo rada pleše, da ima moža doma, da je zelo luštno, le moški preveč težijo. Čez dve uri sem jo spet srečal v objemu nekega moškega, ki zagotovo ni bil njen mož...Citat:
Uporabnik L1nK pravi:
Če direktno vprašaš, si perverzneš, če pa ovinkariš, si pa nesposoben. Zdaj si pa pomagaj.
Če je to dejansko res, potem sem tudi edini troll, ki od tebe vsakič dobi željeno reakcijo - to pa je že drugi moj večji uspeh omenjen v tej temi. Hvala za hrano in nenamerni kompliment.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
bugmenot edini troll tukaj si ti.. neuporabni odgovori, polni nesmislov...
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Zadnjič sem bil v znanem ljubljanskem nočnem lokalu. Seveda večina moških, bilo pa je tudi kar nekaj privlačnih deklet vseh starosti, ki so plesale same. Bil sem s prijateljico, ki jo je v lokalu že čakala njena prijateljica, ki jo nisem poznal. V krajšem pogovoru mi je zaupala, da je tam, ker zelo rada pleše, da ima moža doma, da je zelo luštno, le moški preveč težijo. Čez dve uri sem jo spet srečal v objemu nekega moškega, ki zagotovo ni bil njen mož...Citat:
Uporabnik L1nK pravi:
Če direktno vprašaš, si perverzneš, če pa ovinkariš, si pa nesposoben. Zdaj si pa pomagaj.
Torej, kakšna je meja med "teženjem" In teženjem?
zrelo, da se mož seznani z njenim "plesom". Razen če možu ustreza ta njen "ples",saj tudi on hodi v tem času na "plesni tečaj". Zna biti zanimivo ko si bosta pokazala/ zaupala svoje plesno znanje.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Uporabnik L1nK pravi:
V tretji temi pa isce taxi s cimer bi jo lahko peljalCitat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Zdej je v sosednji temi, kam jo pelat na zmenk.....
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Zadnjič sem bil v znanem ljubljanskem nočnem lokalu. Seveda večina moških, bilo pa je tudi kar nekaj privlačnih deklet vseh starosti, ki so plesale same. Bil sem s prijateljico, ki jo je v lokalu že čakala njena prijateljica, ki jo nisem poznal. V krajšem pogovoru mi je zaupala, da je tam, ker zelo rada pleše, da ima moža doma, da je zelo luštno, le moški preveč težijo. Čez dve uri sem jo spet srečal v objemu nekega moškega, ki zagotovo ni bil njen mož...
Mogoce je pa HotDevil njen moz..Citat:
Uporabnik Car pravi:
Uporabnik L1nK pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Zadnjič sem bil v znanem ljubljanskem nočnem lokalu.
Kako da ne, saj ga vsi poznajoCitat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Zadnjič sem bil v znanem ljubljanskem nočnem lokalu.
Franci na balanci se ne šteje za znan ljubljanski lokal....
Če nimaš nič proti, potem raje ne bom odgovoril na tvoje vprašanje, ker si pametnejši od mene in boljši od nas vseh (torej verjetno že sam veš odgovor).Citat:
Uporabnik L1nK pravi:
jaz sem tudi v situaciji, ko ne vem, kaj naj storim
kaj bi vi storili?
Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Če nimaš nič proti, potem raje ne bom odgovoril na tvoje vprašanje, ker si pametnejši od mene in boljši od nas vseh (torej verjetno že sam veš odgovor).Citat:
Uporabnik L1nK pravi:
jaz sem tudi v situaciji, ko ne vem, kaj naj storim
kaj bi vi storili?
Bojim pa se tudi, da bi bil moj odgovor znova izbrisan in tega ne želim ponoviti. Mene se da hitro prestrašiti, ker sem pička.