Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
mah 100 ludi sto čudi
jaz pa iščem geodeta, ki bi mi za sindikalno ceno povedal kje je meja med mojo in sosedovo parcelo, da postavim ograjo, da mi srne, pa cucki ne bi več hodili tja. Probližno vem, kje potega, ampak mejnikov nikjer ne najdem... okolica MB potreboval bi enih 5 točk. nič uradnom, samo da jaz vem kje so ti iebeni mejniki
sam pazi, da med temi 100 ljudi ne boš ti.
V naslovu si napisal, za sosedovo ograjo na meji parcele, v tem postu pa pišeš, da bi ti ograjo delal. Prvo kar je, pojdi na geodetsko in se pozanimaj, ali so bile kdaj kakšne meritve narejene. Če so bile, naj ti kopirajo skico pa poskusi sam najti mejnike.
Če ni iz tega nič, uradno zahtevajte meritve. Vse te gluposti okol "sindikalna cena", pa "samo pokaži mi", "sej ne rabim uradno", je neumnost, da večje ne more biti. Zakaj?? Ker nimaš nič uradno. Ker sem imel sam približno takšne težave, pa sem rešil po uradni poti. In zdaj imam zapisnik, odločbo in predvsem MIR. Do meje je moje, na drugi strani do meje (mejnika) je pa tvoje. Amen. In ne pisati, da zaradi psov ne boš plačeval geometra. Plačal ga boš zaradi sebe, da boš imel za zmeraj mir. [/quote
cviček