soočenja na popu

Oddaja bi bila bolj zanimiva, če bi se stepli
grin1.gif

Npr. Rupelj in Bajuk, to bi bila win-win situacija...
evil.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
A ljudje, ki imajo 350k premozenja se pa kar prevazajo naokrog s helikopterjem, s porschejem, si na dom narocajo najbol priznane slovenske kuharje, da jim skuhajo nedeljsko kosilo,...

Samo se dobrih 100k mi manjka, pa se bom lahko preseraval tako kot Kresalova
cheer.gif

Saj mene ne moti, ce je bogata. Samo da pa tako laze na javnem nastopu
smirk-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ampak najbolj vroča win-win kombinacija pa bi bila Žgajner vs. Kresal
grims-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
A ljudje, ki imajo 350k premozenja se pa kar prevazajo naokrog s helikopterjem, s porschejem, si na dom narocajo najbol priznane slovenske kuharje, da jim skuhajo nedeljsko kosilo,...

Samo se dobrih 100k mi manjka, pa se bom lahko preseraval tako kot Kresalova
cheer.gif

Saj mene ne moti, ce je bogata. Samo da pa tako laze na javnem nastopu
smirk-1.gif

Sej nevem ali si tako butasta ali se samo delaš....

Njeno premoženje je tako kot je. Verjetno je povedala po pravici. Če misliš da ni, daj dokaze in nehaj nabijat v prazno (zabavno ane
smirk-1.gif
).

Če slučajno nisi zasledil v medijih je njen spremljevalec eden bolj premožnih Slovencev in če nebi skupaj uživala razkošja bi bila glupa. Še vedno pa je NJENO premoženje nekaj, premoženje partnerja pa drugo. Ampak očitno tvoja pamet ne seže tako daleč, da bi ločil to dvoje. Če bi imel jst možnost in bo svojo partnerko okol vozil s helikopterjem še ne pomeni, da si ona lasti moje premoženje.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Oddaja bi bila bolj zanimiva, če bi se stepli
grin1.gif

Npr. Rupelj in Bajuk, to bi bila win-win situacija...
evil.gif

Sumo...
grims-1.gif

Prvi v Sloveniji
grin1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Samo si naivna.

Zenska ne loci med premozenjem in stanjem na tekocem racunu. Si sploh znas predstavljat kako malo je 350k? Se posebej za nekoga, ki zivi tako kot zivi ona.

Jaz imam par 10k v gotovini/delnicah. Hiso vredno kakih 150k. Avto vreden par jurjev. To je ze skoraj 200k premozenja. Pa nimam nic posebnega.

Kaksno ima kaj premozenje lahko vidis ze po odgovoru glede avta. Ni rekla, da je to od njenega sugar dadyja ampak da saj eni pravijo, da tak avto ni nic posebnega.

Nazadnje urejeno:

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Samo si naivna.

Zenska ne loci med premozenjem in stanjem na tekocem racunu. Si sploh znas predstavljat kako malo je 350k? Se posebej za nekoga, ki zivi tako kot zivi ona.

Jaz imam par 10k v gotovini/delnicah. Hiso vredno kakih 150k. Avto vreden par jurjev. To je ze skoraj 200k premozenja. Pa nimam nic posebnega.

Kaksno ima kaj premozenje lahko vidis ze po odgovoru glede avta. Ni rekla, da je to od njenega sugar dadyja ampak da saj eni pravijo, da tak avto ni nic posebnega.

Mater ej si ti fuknjen!!!!!

Jaz pa ji verjemem, da je to NJENO, saj ni rekla koliko imasta z partnerjem. Pa se ljudje sploh zavedate, koliko denarja je to? TO je starih skoraj 85M tolarjev? Se vam še vedno zdi malo?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
A potem naj volimo samo ljudi, ki v celem življenju niso nič naredili in nič ustvarili?
17758-icon_confused.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
350K....ko gledam malo po netu za ta denar dobiš manjšo hiško, pa da jo porihtaš v nulo, če nisi pretirano izbirčn, pa je to to.
Če pa maš to za spendat, je pa druga stvar, hehe

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Kot sm rekla v eni drugi temi...premoženja mogoče ima 350K , ampak živi pa na precej višji nogi, če mene kdo kaj vpraša...njen lubček zihr ne škrtari, če se dama pelje v Milano z osebnim helikopterjem...sej kul, hvalabogu, da je iz sebe nekaj ustvarila in ima denar...Samo nej se ne spreneveda.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
ksz
Baba laže ali pa nioma pojma. Tisti, ki ma samo toliko premoženja, ni sposoben vodit slovenske države - če še sebi ne zna ustvari premoženja, kako ga bo šele državi?
stupid-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.040
10.794
113
kod Džej-Zija
A ni očitno, da se spreneveda? Pa še kvazi citiranje Ališiča glede Cayenna. Revica se mi je tako zasmilila ob vsej svoji nedolžnosti, da bi jih skoraj nakazal kakšen evro. Ko bo zbrala dovolj usmiljenih, se ji ne bo treba več voziti v jajcih letnik 2004. Si bo lahko vsaj kaj modernejšega privoščila.
priden.gif