soočenja na popu

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.776
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
hysterical-1.gif
Cist je zivce zgubila

Sam je pa revna. 350.000 evrov premozenja? To pa zelo nizko ceni vse kar ima.

Ja valda
bonk.gif
s temi € se nebi furala z Linxom v Milano al kam je že šla.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik sniffo pravi:
o Mejduš, kakšne kretenizme je pa Vajgl klatil ..... bog nam pomagaj

Kakšne kretenizme imaš v mislih? Rupla je uspel popolnoma ne vem kaj bi rekel...razturiti... Rupel je vidno izgubil živce in to tudi pokazal.

če mene vprašaš, med njima ni kake posebne razlike

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ja pravnica. Navajena zagovarjat vse. Kar dobro ji je slo glede na to koga vse je mogla zagovarjat in kdo ji je stal nasproti.

A obrtniskih avtov se ne steje v premozenje? A to je potem stela samo koliko ima na tekocem racunu?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
scotal ga je
cheer.gif

Kaj pomeni ta izraz?
confused-1.gif

Hehe, ima kdo občutek, da je v studiu med soočenjem med nedolžno in plemenitim vladala nekakšna skorajda erotična napetost?

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
z obrtniškim avtom je hotela povedat, da ta avto ni ne vem kaj posebnega ali svinjsko dragega, saj je obrtnikov pri nas precej. včas je bil to kak pasat ali audi

sniffo

Zelenc'
11. sep 2008
14
0
1
savinjska dolina
Rupel je pač Rupel, samo Vajgla sem imel pa do danes za intiligentnega človeka.

To, da je izjavil, da se še Američani nikoli niso bunili ko so v Evropi kritizirali Busha, je MILO rečeno kretenizem. Primerjat vpliv takšne afere v Sloveniji in recimo v Ameriki .... kako bi ti to označil?

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
No ja. Moje premozenje je kaka polovica tega kolikor je rekla ona. Pa meni se tak avto zdi kar dost vreden. Njej pa nic posebnega
confused-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Sniffo si se prjavu sm zato da delaš reklamo SDS ali si alter od koga? Sicer pa ni pomembn. Nisem gledu pop tv ker so itak oddaje pod nivojem.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
hysterical-1.gif
Cist je zivce zgubila

Sam je pa revna. 350.000 evrov premozenja? To pa zelo nizko ceni vse kar ima.

Ja valda
bonk.gif
s temi € se nebi furala z Linxom v Milano al kam je že šla.

Sponzoruša.
grin1.gif

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
sej ona se sploh ni opredelila okrog tega avta, rekla je, kaj je ališič rekel. sicer pa koko ti tolk dobr veš, kolk in kaj ma? piši na pop!

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
sicer ne vem koliko ste v mlajših letih spremljali politiko in jelinčičeve afere(v sg-ju ga nekateri tudi osebno poznamo
grin1.gif

Ne vem kako si ti spremljala, če si spregledala, kakšne svinjarije so počeli lds-ovci.
uf-1.gif

Se strinjam, da Zmagec zaenkrat ni pokazal še nič konkretnega, se pa vsaj ni bal opozarjat na svinjarije.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
350.000 evrov je vredno njeno premozenje? Ce je to uradna cifra potem bo davcna inspekcija imela veliko dela pri njej
wink-1.gif

Pomoje je povedala koliko ima na tekocem racunu. Za ostale stvari pa verjetno itak ne ve koliko stanejo, ker je cene ne zanimajo.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Tale tauseva pa deluje tako osebno prizadeta, ko govori o nizkih placah. Pomoje vsaj 2/3 place razdeli med slabse placane.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Ja pravnica. Navajena zagovarjat vse. Kar dobro ji je slo glede na to koga vse je mogla zagovarjat in kdo ji je stal nasproti.

A obrtniskih avtov se ne steje v premozenje? A to je potem stela samo koliko ima na tekocem racunu?

Zanimivo, da se vsi obešajo na njen avto, mirno pa sprejemajo, da ima Jelinčič 3mio++ € premoženja. Vse po zakoniti poti? Ja itak.....
smirk-1.gif

Je bil pa dons vs bogi ... ko mu zmanjka besed začne bluzit o letu 91, kako se je boril za Slovenijo. Malo me spominja na Busha in njegov slavni "najneleven" ... volilci so pa tudi temu primerni
smirk-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
No ja. Moje premozenje je kaka polovica tega kolikor je rekla ona. Pa meni se tak avto zdi kar dost vreden. Njej pa nic posebnega
confused-1.gif

In po čem ti sklepaš da se njej ne zdi nič posebnega? Zato, ker je povedala kaj je Alešič rekel? Sicer pa če imaš polovico njenega premoženjaje nekako razumljivo, da se ti 50k€ zdi več kot njej ...