Sony Xperia J - smart dialing

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
842
19
18
Žal te opcije moj PC Companion ne podpira več, prav tako ne najdem v telefonu opcije, da bi naredil backup na SD kartico. Bom pač copy/pastal tistih par slik, ki jih imam na telefonu
smile-1.gif
Se po updejtu lahko izbrišejo kakšne aplikacije oz. se pojavi problem z uporabo kakšnih aplikacij, ki so do sedaj delovale?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Kaj pa kakšna starejša verzija tega programa, eni so zadovoljni eni ne, kao naj bi izboljšalo delovanje in baterijo. Za ostalo beri od @Supergirl.

Nazadnje urejeno:

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Da ne smetim teme o uporabnih programih za android...

Na prejšnjem telefonu (Omnia B7330, windows mobile) sem uporabljala Opero. Trenutno na Xperii uporabljam Chrome, vseeno pa se malo spogledujem še z Opero, saj mi je bila na prejšnjem telefonu po funkcionalnosti ful všeč. Eni prisegajo nanjo, drugi na Chrome, tretji na FF, itd..., mene pa zanima, če se mi splača zamenjati in pa če mi lahko kdo na čimbolj enostaven način opiše razliko med Opero in Opero mini.
roza.gif

mk20

Pripravnik
10. okt 2007
102
5
18
Moja xperia ima pa še vedno malo čudne probleme z zvokom. Predvsem opomnik na koledarju rad spremeni zvok iz nastavljenega v kar nekaj svojega ali pa samo vibriranje. Pa sedaj sem ugotovil, da v IGO primo zvok prekine po enih dveh sekundah in se sliši samo: Čez dve st...pol pa tišina:)

Za zvonjenje pa sem mp3 shranil v en drug format (ne vem več točno katerega, ker se malo pokušal) in sedaj deluje željena melodija.

Se pa po zamenjavi sim kartice klici ne prekinjajo več, tako da to deluje v redu, samo ta zvok ga nekaj serje.

murdered

Zelenc'
3. maj 2013
5
0
1
jaz bi prosila za pomoč
smile-1.gif

no, jaz imam ta telefon in sem naredila posodobitev in to vse, ampak mi zdaj kar naenkrat ne dela več prenos podatkov, ker imam namreč naročnino in bi rada to porabila vendar ne morem ker mi kar naenkrat ne dela :/

Jeln

Pripravnik
3. mar 2012
52
0
6
Mislim da ti factory reset ne bo pomagal, ampak moraš v nastavitvah vpisati APNje od svojega operaterija.

mk20

Pripravnik
10. okt 2007
102
5
18
Če si pri Mobitelu recimo pokličeš 041 700 700, poveš problem in ti pošljejo nastavitve v roku par minut. Potem pa samo zaženeš telefon še enkrat in običajno dela.

Verjetno imajo ostali opreraterji podobno...

murdered

Zelenc'
3. maj 2013
5
0
1
zdaj pa kar naenkrat dela
smile-1.gif
edino samo eno vprašanje še imam. zakaj se ne morem povezati z zaklenjenim wi-fi(jem)? vpišem pravilno geslo in vse, ampak mi vedno napiše: Težave s preverjanjem pristnosti.

mk20

Pripravnik
10. okt 2007
102
5
18
Si pravilno nastavila lastnosti zaščite omrežja WPA ali WPA2 itd...

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
morda imaš na ruterju skrit SIDD name ? Če ja, ga omogoči in se prijavi in nato spet skrij.

murdered

Zelenc'
3. maj 2013
5
0
1
mislim da z ruterjem ni nič, ker moja frendica se z njenim telefonom lahko poveže na ta wi-fi.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

Po updateu iz ICS na JB sem tudi jaz imela podobne težave, kot jih opisuješ. Non-stop se je povezovalo in nekaj preverjalo, na koncu pa je vse skupaj padlo dol. Kolk se spomnim, je bila pri meni rešitev ta, da sem v telefonu zbrisala modem/ ruter, telefon restartala, vklopila wi-fi in ko mi je najdlo moj modem, sem ponovno vpisala geslo in je šlo.
Poskusi in poročaj.
wink-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Napolni do konca, Dej prosim vtipkaj : *#*#7378423#*#* , odpre meni, potem imaš dol še en meni settings klikni in dej reset, to gre v tovarniške nastavitve, Pa boš potem poročala, kako in kaj. Loti se updejta na novo, in reset ne pozabi.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Se je mogoče komu zgodilo, da ne bi mogel odkleniti telefona?
confused-1.gif

Meni se je prvič zgodilo kak mesec nazaj. Ker je bilo zunaj še kar mrzlo, jaz pa sem imela mrzle prste, sem vse skupaj pripisovala temu (mrazu). Telefon sem restartala, normalno vtipkala pin, potem pa je vse freeznilo. Na moje tapanje ni bilo nobenega odziva, potem se je še display zaklenil in je bilo konec. Vsak naslednji poteg po sliderju je bil kot brc v temo...
cry12bpy.gif

Zdaj, ko to pišem, imam relativno hladne roke, pa slider normalno deluje. Nič mi več ni jasno...
sprasujem se.gif