Sony Xperia J - smart dialing

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Android v4.1.2 je znan po požrešnosti baterije. Dej v menuju programi si ustavi tiste ki so zagnane in ki jih ne rabiš.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
ROM Update Details. Release Date: March 07, 2013
New software is available for your Sony Xperia J ST26 / ST26i (Sony JLo)

The latest Android software version from Sony including Jelly Bean, is now available for your Xperia™ smartphone. There are many new features in this upgrade for your Xperia™ smartphone, some examples are:

- Extended Standby to improve battery time. (This feature saves battery by preventing data traffic when the screen is off)
- Easier access to commonly used settings with Quick settings with notification bar
- Sony Select is a new service (replacing “Recommender”) that recommends apps, games and music.

As soon as the new software is available for your device, you’ll receive a notification in your phone. In most cases you’ll have the option to download and update over-the-air, but in some instances the software package may only be accessible via PC Companion or Bridge for Mac.

Android version: 4.1.2
Baseband version: 7x25A_M:2540.41.00.89.001.002_A:2540.41. 00.89.001.047
Kernel version: 3.4.0
Build number: 11.2.A.0.21
Download size: 392 Mbyte
http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-j/

Nazadnje urejeno:

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hmmm... Danes mi je telefon prenehal zvoniti.
13.gif
Enostavno ne da nobenega glasu od sebe, ampak samo vibrira. Tudi zvok pri odklepu displaya ne deluje, prav tako ne stranski tipki za glasnost. In to kar naenkrat. Tudi če grem v izbirnik zvoka, mi pokaže vse melodije, zaigra pa nobene. Večkrat sem naredila restart telefona, odstranila baterijo, naredila oba reseta, ki ju najdem v nastavitvah, pa je še zmeraj isto... Ko bolje razmislim, sem že enih 2-3 dni opažala, da je zvonenje občasno tiltnilo, kar pomeni, da je začelo zvoniti, čez par sekund pa se je zvonenje nehalo in je še samo vibriralo, vendar to ni bilo pri vsakem klicu. Dogajanje sem pripisovala app Flip4silence in ga včeraj odstranila, a se zadeva ni spremenila.
Lahko še kaj naredim ali je kaj crknilo in je telefon "zrel" za servis?
confused-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Če si naredila reset telefona, in se ni pokazal, začelo zvoniti, tudi če si bila v meniju in probavala ročno, ni bilo učinka, je lahko šel zvočnik.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Zvonenje je čudežno začelo spet delovati.
sprasujem se.gif

Sicer mi je še zmeraj vse skupaj malo sumljivo, ampak zdaj je kar je. Do naslednje "napake" ne gre nikamor...
smile-1.gif

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Spet potrebujem pomoč...
redface-1.gif

Enkrat se mi je že to naredilo, pa mi je nekako uspelo usposobit, ampak se (me stupido
stupid-1.gif
) ne spomnim, kako...

mk20

Pripravnik
10. okt 2007
102
5
18
Imaš mogoče kot zvonjenje nastavljen mp3, ki je na sd kartici? Ker meni to dela probleme... če imam navadno zvonjenje, potem dela normalno. Nisem si še vzel časa, da formatiram sd kartico in potem poskusim, če je v tem problem. Ali je s kartico kaj narobe, ali pa da v spanje kakšno povezavo na kartico?

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Nisem utegnila napisati - zjutraj je vse normalno delovalo, tako vibra kot zvonenje...
confused-1.gif

Citat:
Uporabnik mk20 pravi:
Imaš mogoče kot zvonjenje nastavljen mp3, ki je na sd kartici? Ker meni to dela probleme... če imam navadno zvonjenje, potem dela normalno. Nisem si še vzel časa, da formatiram sd kartico in potem poskusim, če je v tem problem. Ali je s kartico kaj narobe, ali pa da v spanje kakšno povezavo na kartico?
Imam ja... Sem se že od začetka jezila glede tega, ker imam privzeto melodijo za vse klice in melodijo za možev klic na sd kartici, s tem da s privzeto melodijo ni bilo težav, ampak mi je "ven metalo" tisto od moža. Nekje 1x tedensko sem morala spreminjati iz privzete melodije nazaj na njegovo...
rolleyes-1.gif

No ja, mi vsaj ni dolgčas s tem telefonom...
tongue-1.gif

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Jutro ni prineslo nič novega, tako da sem si vzela čas in deinstalirala vse aplikacije, ki sem jih naložila na telefon ter formatirala sd kartico in sound je začel delati. Itak...
rolleyes-1.gif

Sumim ali enega od zamenjanih programčkov ali pa celo Light Flow Notifier. Ker sem prva dva zamenjala in če se bo zadeva ponavljala, bo Light Flow, kljub temu, da mi je zelooooo všeč
roza.gif
, pač letel dol in bom iskala novo alternativo.

Še eno vprašanje imam. Naložen imam Easy Battery saver ter Advanced Mobile Care, ki ima tudi funkcijo "šparanja" baterije. Je smiselno imeti obe aplikaciji, da se slučajno ti dve ne bi tepli med sabo in mi delali zgago v sistemu?
crazy1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
A ne bi bilo boljš, če bi malo sesavcala ali kuhala, kot da se igraš s telefonom :p

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hmmm... Mogoče še ne veš, da so eni ljudje sposobni početi več stvari hkrati. Med te spadam tudi jaz...
wink-1.gif

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
842
19
18
Kako naredim backup telefona, preden bom updejtal novo verzijo androida? Obstaja za to kakšen programček? Imam Sony Xperia J.