Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Poznam to! Ampak žal ta seznam ni pravilen oz. dost podatkov odstopa od originalnih s strani proizvajalca! Kot primer navajam Nokio N82, ki ima SAR 1.35 oz. 1.07! V tem viru pa bi naj imel 0.78 tako da... Jaz pa govorim o POPOLNOMA novih modelih!
Citat: Uporabnik AvtoFun pravi:
Tudi K800i je UMTS in ima mislim da 0,50 SAR tako da to ni verjetno razlog.. Mogoče pa si res umislim kaj takšnega, zakaj pa ne, samo hudič ko so te Nokie, ki jih omenjaš grde, plastične in nekvalitetne!
Si ga mal v temo pihnu, da so stare nokie grde in plastične se strinjam s tabo, da so pa nekvalitetne pa nikakor ne. Sam imam še zmeraj doma 6110,3110 in pa 6310i vse te nokie delajo in vse te nokie so bile že 100krat na tleh, tako da so hudičevo dobre kvalitete v primerjavo z današnjimi.
Malo premisli o nokii 3100 ima že barven zaslon pa zelo dobra, vsaj jaz sem bil zelo zadovoljen z njo in izpolnjuje vse tvoje zahteve, pa še grda ni (tko zlo)
Citat: Uporabnik Mikrohard pravi:
Sicer pa (če so ti res pomembne samo te funkcije, ki si jih naštel) si omisli kako low end nokio brez barvnega zaslona. So vse majhne, lahke, s funkcijami, ki jih potrebuješ, baterija dolgi drži, ....
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.