Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pozdravljen,
Na tvoje vprašanje nimam rešitve, sem pa pred dnevi pospravljal predale in našel nove sony ericsson slušalke, še zapakirane, če jih potrebuješ ti jih odstopim, ker jih sam ne potrebujem.
LP Jan
So modeli telefonov ki se mi enostavno dopadejo in so kot zbirateljsko tudi zelo iskani, ne bi verjel če povem da je ta model stal nov skoraj 600 eur,ker sem nekaj časa zbiral nokie in sem jih pred kratkim kompletno zbirko prodal 38 kom sem se sedaj odločil za znamko ki precej obeta z svojimi raznolikimi modeli, upam da bo dovolj sredstev za nabavo še bojših modelov.
Že maš Benefon Q, Siemens SL10/45, Motorolo startac 130, Nokio 8850/8890, Ericsson T28/T39, Sony Cmd-Z5 v svoji zbirki? To je samo nekaj iskanih in bolj "dragocenih" telefonov. Potem pa dalje
trenutno so v planu samo Sony telefoni , vendar ohranjeni v nulo to se pravi da skorajda novi ali minimalno rabljeni, tako pač je leravno so mi zanimive tudi druge znamke telefonov vendar vse ne gre,
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.