Sony Ericsson C702i?

JustOne

Pripravnik
20. avg 2007
436
24
18
Gorenjska
Kolikor sem na hitro pobrskal, tega res ni. Lahko izbiraš samo za osebe v imeniku. Pri profilu pa lahko nastavljaš le glasnost, vibro ipd.

dr__de

Zelenc'
24. avg 2008
10
0
1
kako je z navigacijo pri tem mobitelu? a ste že najdl kakšno varianto, da bi bla zastonj?

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
nav4all je free in deluje odlično za navigacijo

namesto google maps pa si daš gor Mgmaps.com, ki omogoča tudi downloadanje poljubne mape na kartico in je potem tudi v tujini FREE. (ni pa za routabilno navigacijo, samo mapa)

Vse to pa imam na k800 in sklepam, da je za c702 identično, le da je gps vgrajen (kar je bolje seveda)

dr__de

Zelenc'
24. avg 2008
10
0
1
Citat:
Uporabnik ginekolog pravi:
nav4all je free in deluje odlično za navigacijo

namesto google maps pa si daš gor Mgmaps.com, ki omogoča tudi downloadanje poljubne mape na kartico in je potem tudi v tujini FREE. (ni pa za routabilno navigacijo, samo mapa)

Vse to pa imam na k800 in sklepam, da je za c702 identično, le da je gps vgrajen (kar je bolje seveda)

pa ta nav4all sproti nalaga karte iz neta? al to prej naložiš dol iz neta pa daš pol na mobitel? a je glasovno vodenje?

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
nav4all ruto naloži iz neta, nato pa glasvno vodenje in puščice do cilja BP. Karto pa on demand prenese, samo to redko rabim.

Clancy

Majstr
20. avg 2007
835
400
63
Imam eno vprašanje. Ali se lahko pri tem telefonu fleš uporablja kot lučka? Na primer kot pri k600i.

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Kateri operacijski sistem pa ima C702? Symbian ali kaj drugega?

Ali ste že kdaj slišali za GsmAreno???? Tam je vse.....
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson-phones-19.php
cheer.gif

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Opažen prvi kiks. Čeprav so bile fotke posnete jih ni ne v spominu telefona in ne na kartici.

Kakšen namig kaj bi lahko bilo?

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Mogoče kdo ve kje bi dobil gumiran ovitek za omenjeni telefon. Kamorkoli pridem me samo debelo gledajo in pravijo, da še nič dodatne opreme zanj niso dobili.

Clancy

Majstr
20. avg 2007
835
400
63
Citat:
Uporabnik Keki pravi:
Opažen prvi kiks. Čeprav so bile fotke posnete jih ni ne v spominu telefona in ne na kartici.

Kakšen namig kaj bi lahko bilo?

Nevem, pri meni so fotke shranjene v Organizator -> upravitelj datotek -> moji posnetki.

reny

Zelenc'
4. okt 2008
9
0
1
Lep pozdrav, jest sem z SE 702 zadovoljen vendar me zanima ce ima se kdo tezave z zaznavanjem sim kartice? Včasih pa mi med pogovorom prekinja.

Clancy

Majstr
20. avg 2007
835
400
63
Citat:
Uporabnik Keki pravi:
Je že kdo sprobal nav4all navigacijo?

Sprobal in ugotovil, da ne dela, ker program ni optimiziran za ta telefon in ne zazna vgrajenega GPS sprejemnika.
confused-1.gif

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Saj tam so tudi moje slike samo vem, da nekatere manjkajo.

In, ja, tudi meni se je že zgodilo, da mi je med pogovorom prekinjalo in tudi zmrznil mi je že parkrat.
rolleyes-1.gif

Nič več na polno zadovoljen.

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Odkril še en kiks
rolleyes-1.gif
.

Ker telefon uporabljam tudi kot budilko, sem ugotovil, da budilka včasih zvoni velikokrat pa tudi ne, zato sem si nastavil dve budilki z zamikom pet minut, pa se je tudi v tem primeru zgodilo, da ni zvonila nobena.
rolleyes-1.gif

Največkart se zgodi, da budilka ne zvoni po tistem, ko je bil telefon polnjen.
10.gif

Me ima včasih, da bi ga kar stran zabrisal.
uf-1.gif