Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Zelena in rjava sta edini primerni za oci.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Polarizacijski premaz nima veza z barvo leč.Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zanimivo je to da pri optiku stane samo okvir za očala 100 evrov (z lecami pa 200), ocala v trgovini (skupaj z lecami) pa 10 evrov. Kje so tista ocala toliko boljsa?
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Old! Zakaj RayBan ne bi smel biti drag? Komur ne paše, naj raje kupi nekaj cheap. Isto kot pri telefonih. Komur paše, skešira sadje, komur ne paše, pač ne.
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Razlike so v materialu okvirjev od lesa, do razlicnih kovin in plastik taksnih in drugacnih. Lece so zagotovo razlike, kaj in kako bi tezko rekel, vendar glede na izkusnjeno nosim, kvalitetna - draga - ocala ne bodo razocarala. Ray ban soncna dneva sportno zlorabljam in so super. Za tek sem imel za hec kitajska za 3 eur, par dni nazaj so se zlomila, ko sem jih snemal z nosa.
Sem pa enkrat za hec narocil okvir s kitajske in ker mi je bil OK sem dal noter lece za dioptrijo in jih se danes uporabljam. Okvir 2 eur, lece 70 eur.
Zdej pa bi rad poskusil kaksna sportna - prdvsem tek, malo kolo. Fotosenzibilna in ce se da tudi polarizirana. Rjava stekal najraje in cim ceneje. Kaksna ideja?
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Bravo. Za napis odšteješ 30-kratno ceno, naj se vidi, da imaš
Citat:
Uporabnik shift pravi:
za športanje uporabljam že kar precej časa xloop,vedno zadovoljen predvsem s kvaliteto,za 15€ je to to
http://www.olympiceyewear.com/sunglasses-brands/x-loop-sunglasses.html