sončna elektrarna

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.503
1.510
113
Mene pa zanima, kaj vsi vi, ki daste/ste dali montirat SE+baterijo po obdobju net meteringa.. kaki so plani pozimi? Kako kalkulacija izpade takrat?

• Všeč mi je
Reactions: sad

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.276
7.672
113
pri taščici
Ce imas pozimi oddajo imas preveliko SE ali pa premajhno baterijo (al pa narobe nastavljeno filanje/praznenje baterije).
Sploh ce imas TC.
Proizvodnja SE poleti je cca 4-5x visja od zimske.

• Všeč mi je
Reactions: sad

sad

Guru
24. avg 2007
22.005
10.711
113
Imam eno vprašanje za SolarEdge inverter. Ali lahko kje izvoziš največjo moč in količino elektrike, ki ju je SE pridelala po dnevih za neko obdobje?
Vsaj količino bi potreboval na dnevni bazi, če bo šlo. Sedaj, če dam recimo za 1 leto nazaj, mi da le po mesecih.

napetost

Fizikalc
10. mar 2018
250
109
43
Imam eno vprašanje za SolarEdge inverter. Ali lahko kje izvoziš največjo moč in količino elektrike, ki ju je SE pridelala po dnevih za neko obdobje?
Vsaj količino bi potreboval na dnevni bazi, če bo šlo. Sedaj, če dam recimo za 1 leto nazaj, mi da le po mesecih.
imam
monitoring.solaredge.com
ampak na stacionarnem racunalniku, lahko izvoziš v exel vse podatke

Floki

Guru
6. sep 2007
10.370
3.375
113

Pa stisni 12x export in daš v skupno tabelo, ja je kakšno minuto več dela.