Lahko pogledaš, koliko si imel proizvodnjo za včerajšnji dan?Kljub nekaj cm snega na njej, za wifi je
Lahko pogledaš, koliko si imel proizvodnjo za včerajšnji dan?Kljub nekaj cm snega na njej, za wifi je
Še sreča da je sneg bel! Če bi bil črn bilo pa kaj?Kljub nekaj cm snega na njej, za wifi je
A lahko pridem na pir s sixpackom. Bova pogledala kje imas napako na racunu za elektriko.V tej megli si pridelal v letošnjem letu toliko energije kolikor je meni zadošča za več kot pol leta..... skupaj z ogrevanjem! Nobenemu nisem zavisten da ima SE, žal mi je edino da si nisem sam instaliral kašno tako ki bi imela moč 4kwp.
Sem pač zamudil, bom pa sedaj instaliral eno balkonsko z baterijo.
Mislim da nekaj nisi dobro razumel?! Napisal sem da si letos pridelal 7xx kw/h.... Kakšen pir pa bo v six packu? Union nefiltrirano temno? Samo vprašam!A lahko pridem na pir s sixpackom. Bova pogledala kje imas napako na racunu za elektriko.
Razen ce se ogrevas z IR paneli.
Potem pa je mozno
Al pa z indukcijskem grelcem v kotlu.
Tega pa nisem jaz napisal. Niti nisi prebral iz slike.Mislim da nekaj nisi dobro razumel?! Napisal sem da si letos pridelal 7xx kw/h.... Kakšen pir pa bo v six packu? Union nefiltrirano temno? Samo vprašam!![]()
Kar naj ga dobro zadane.
A pol avta ne moreš filat?Kljub nekaj cm snega na njej, za wifi je
Lahko, s Powerbank.A pol avta ne moreš filat?