Ce bi bil vsaj free , bi bilo super. Pa je najptej 12kE pol pa se par stotakov letno. Zakaj? Da placam 500e letno vec za ogrevanje in sanitarno, ce nic od tega ne bi imel.
Tole s poudarkom na podčrtanem.Da placam 500e letno vec za ogrevanje in sanitarno, ce nic od tega ne bi imel.
koliko boš plačeval za elektriko po izplačilu elektrarne in do takrat, ko bo nehala delat? Zavcarovanje imej zraven bajte, ne posebej, ker je drago. Za čiščenje preveri, če se splača to delat redno, pregledaš pa sam, oz. dvakrat tedensko pogledaš aplikaicjo.Imam soncno in net metering in free elektrko ker sm vlozu 12kE.
Not! Dodatno placujem zavarovanje, dodarno ciscenje in nadzor, drazja omreznina, skoz morm bit pozorn da vse dela,... drgac pa ja: free elektrika.
Vedno bolj se mi zdi da je tale SE agenda nateg.
Nanasa se, da SE nimas. In zato razlika 500E LETNO, kar je itak zanmarljiv znesek proti vsem stroskom na leto.Tole s poudarkom na podčrtanem.
Ne razumem razloga zamika? Tole sam sebi delajo delo in dvigujejo samo/pomembnost?Netmetring Zamik poračuna 2024
Jaz ne razumem deljenja na do 1.10. in po 1.10. Torej mislijo na 1.10. poračunat viške in potem od 1.10. do 1.1.25 manjke al kaj, ker dvomim, da ima kdo bilanco nula za zadnje tri mesece.Ne razumem razloga zamika? Tole sam sebi delajo delo in dvigujejo samo/pomembnost?
V solaredgeu vidi veliko več kot ti. Če pa ignorira alerte, je pa res k...To je fora. Prek solaredge lahko gledas sam, meni niso opazili da 3 dni ne dela, dokler nisem videl sam.
Pregled na lokaciji ke qrac, ker ce ne gre na streho, pogleda skatlo in omarico in to je to
Edino pranje je verjetno ok..cen ne poznam, bomo pa letos dali oprat.