Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Potem ko smo v petek povzemali poročanje časnika Delo, da naj bi proizvajalec opreme za sončne elektrarne Bisol Group po navedbah enega od kupcev prodajal poškodovane in poplavljene izdelke brez ustreznega opozorila ter zavračal reklamacije, so se danes odzvali v Bisolu, kjer ostro zavračajo...
siol.net
Stroske s postopkom bo imel večje, kot je blago vredno, ampak so ga s svojim sprenevedanjem cist zdrmal, očitno... Na kateri cifri je Bisol zdaj?
S tezavo prilezel na 500w. 15kwp.
Cel dan 2.2kw.
Imam pa v spominu da 1x ali 2x v preteklosti cel dan sploh ni zalaufal elektrarne. Pa ni bil sneg kriv..
Mene je investicija prisla 2200e deye hibrid 3 faze 12kv, 25 panelov trina solar vertex 1650e, baterija lifepo4 16kvh 6000+ ciklov 2200e in nosilna konstrukcija okoli 1500e. Pol so bili se recimo 300 e kabli, omarce, zascite, itd
Montaza in priklop sta bila moja domena. Recimo da je na koncu bilo vse skupaj 8000e ampak je bilo manj.
Meni se izplaca
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.