Sončenje zgoraj brez-ja, ali ne

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Faktor 30 na niple, pa sam gasa...
evil.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Ja (uporabljam pa res višji faktor).
Zakaj - ker ne maram kopalk na splošno, ne maram pa tud belih lis kasneje od pokrite kože.

V normalnih okoljih nikol ne nosim modrca - sem ga pa npr. v Tuniziji, dam ga gor tud, če mi zarad kakršnih koli okoliščin ni prijetno bit zgoraj brez.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
moja odvisno od filinga.
grin1.gif

pa nima kakšnih problemov, recimo, sva bila na Bledu, ji ni sedlo, v Portorožu jih je pa kar odvrgla.
grin1.gif

aja, še to, pravi, da predvsem zato, da je povsod enakomerno zagorela.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ja, drugače je prevroče.
crazy1.gif
Poskus ti met še dodatno cunjo na seb, ko je 50 stopinj. Pa še neke bele proge kot posledico. Zaenkrat še nisem zebra!

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
najbrz sta oba slabo prebrala, kajti prasanje je namenjeno

FORUMASICAM

zato nehita brezveze poste in s tem ALTe nabijat

ce bi bla pa kerlca, bi sla danes z Alterjem na morje,
bi se lahko v zivo prepricala

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
stari, tale je potem naravnost zate:

v sredo sva z mojo lepo v Portorožu, pa sva med kosilom malce gledala po plaži in šinfala. in najdeva eno bejbo, za katero nisva mogla ničesar reči. ne ona ne jaz. njena prva opazka je bila, da "ima lepe tangice, take bi še jaz imela ... "
smile-1.gif
skratka, bilo je kar nekaj pogumnic, v tangicah, ampak vse bolj tako tako - ponavadi se dajo v tangice kakšne italijanke, tiste res top, to rundo so bile bolj take, kot da so iz topa priletele.

no, ta pa ... nimaš kaj za reči - res dobra postava, dobra rit, dobre joške (naravne), brez kakršnega koli celulita. v en glas sva rekla "mater, tale mami pa je dobra ..." zraven sta se namreč igrala dva otročka, ne več kot 4 leta. no, nakar se "mami" obrne in začne hoditi v najini smeri.

midva nisva mogla verjeti, ko je šla mimo - mami, teta, babi, whatever, je bila stara vsaj kakšnih 50 let, če ne še več, skratka - kapo dol, še Madonna se lahko skrije pred njo. skratka, obstajajo res dobre babe tud nad 30 let. čeprav so, verjetno, zelo redke.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Moja večkrat odvrže zgori kopalke, ko se uleže na trebuh. Sicer pa itak nimaš kej velik za vidt...
grin1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
@qqqqqqq: moja jih kar konkretno, tud ko se na hrbet uleže ... pol se morm pa jaz na trebuh ... sploh k kej začne dražit zanalašč ...
redface-1.gif

A moraš jamico skopat?
grims-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Ja čist mu je fino, ker ma njegova joške, očitno nista dolg skup, ker drgač bi ti blo vseen.
grin1.gif

No, je pa res, da bi se jaz zlo hitr naveličal še svoje sanjske ženske...