Citat:
Uporabnik Steve pravi:
En cas sem se ukvarjal z mislijo da bi vso svojo kramo uploadal v dropbox in podobne storitve, ampak mi zdaj to vec na kraj pameti ne pada. HDD all the way, pa ce nas se tako mocno forsirajo v oblacno hrambo.
Kaj se je zgodilo? Izgubil sem dostop do svojega dropboxa. Hvala bogu ni bilo gor nic prevec pomembnega. Ce ni bila kaka kolekcija slik za 10 let nazaj bi se mi zmesalo.
Kako izgubiti dostop do dropboxa: registriral sem si en mail pri microsoftu, ki sluzi nakupom, za registracijo na raznih storitvah,..., v glavnem tja se spam, newsletterji in podobna svinjarija nabira. In na ta mail sem tudi dropbox registriral. Microsoft se en dan odloci da nekaj ni vredu in da moram password resetirat. Link za reset so mi poslali na drugi mail naslov. Tukaj pa se je zataknilo. Drugi mail je bil na email.si, ki je kot vemo mrtev ze en cas. Fak. Se trudim dobit dostop nazaj do malega mehkega, izpolnjujem neke glupe vprasalnike in kaj jaz vem kaj, nic. V tem vmesnem casu se se Dropbox odloci da je moj password expired in da si moram novega nastavit. Link mi posljejo na hotmail, ki je seveda blokiran. bye bye se dropbox
saj vem da sem sam kriv, ampak samo za ilustracijo kako lahko bo veliki bedariji izgubis dostop do dragocenih podatkov