Softi!?

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Fetiša nimam.... Iz nacionalističnega vidika, pa je uspel Hildi neverjetn podvig in preprečila populacijo tujcev, ki se nebi nikoli asimilirala. Iz tega vidika mi je všeč......

Pa še mal je zaslužila.... ane?

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Jah zato imaš mogoče še možnost, ustanovi gradbeno podjtje, zaposli še žnj tega kadra, ki je v Sloveniji in voila... Lahko ti rada... Hildi je tud?

Čeprav zgleda ko pejnovrit, je tole speljala.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
No, potem obesi doma še slike ostalih gradbincev, počasi bodo tudi njihovi odkapljali nazaj domov.

Ja, zaslužila je pri tem tudi na moj račun, čist direkt, tko da, naj se mi ne prikaže pred nos, ne ona ne Andrejček, ker bosta šla naprej z zlomljenim. Meni bo to dovolj dobro zadoščenje, se pa bojim, da komu, ki ga je nategnila do nivoja, kjer je ogrozila mnegovo življenje in eksistenco, temu ne bo tako. Na račun delavcev je bolj malo zaslužila, ko so njim nehali plače dajat, ni bilo več kje kaj vzeti, ker so že vse zapravili, tako da tale tvoj nacionalistični vzgib kaže na nekaj drugega, boli me, kolk je pokradla, samo da je rešila nekaj, kar meni paše. Da so ti, ki jih tako goreče zagovarjaš in braniš, čistokrvni Slovenci s pedigrejem, njej največ dali za odvoz neslovencev, to v tvojo kratko pamet ne paše.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne bom odpiral firme, ne bom zaposlil.

ti mi zrihti od 'tvojih' 400 mio, neobdavčeno, jaz pa zrihtam avtobuse in 3000 neasimiliranih bosancev odpeljem na jug. nobene hude demokracije in tega. sam spakirajo in gredo.

to anredim za skoraj 10% manj kot Hilda...torej sem bolj uspešen..

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
nasilja ne podpiram......

Vse se da na fin način. Za Slovence me ne skrbi, so se zmeraj pobrali... tko, da... Pufkote pa imamo v parlamentu na vodilnih položajih, pa se ne obremenjujete.. Klele se pa nad mano zgražate, če mi je všeč stil brezkompromisne gospe...

Zaenkrat še ni pravnomočno obsojena, torej gre za nedolžno gospo.
smirk-1.gif

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
softi, veš kje je problem, da hočeš spet od nekoga da ti neki zrihta.....

Če si car, si zrihtaš sam.... al pa si bosanec, ki ne ve nič? Današnji svet je pač tak?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
spet se ponavljam.

priskrbi mi 400 mio in rešim ti slovenije še 3 tisoč bosancev.

dej 800 mio..bo šlo 6k bosancev.

dej 10 mrd..pa ti naredim deželo čisto jugoviæev. ostanejo šiptarji.

za dodatnih nekaj mio, ti pa tut rome odpeljem

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne..ne razumeš.

seb zrihtam..
teb tut zrihtam..še 3000 bosanec

če bi pa rad manj bosancev, pa ti zrihti financiranje. po vzoru na Hildo. sam veliko bolj civilizirano..

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Seveda se da na fin način, jaz bi jo fino usekal. To ni nasilje, to je trzljaj, ker mi mrak na oči pade, ko jo vidim in se ona, srota, zaleti v pest. Čista nesreča.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
hehe tole že diši po zaklepu in banu....

Se poslavljam...

Softi za tole morš bit sposoben like Hilda. To ti ne da nobeden, to narediš from scrach, sam z lastno inovativnostjo, pretkanostjo in dobrim poznavanjem bančnih transakcij + lobiranje pri levih
evil.gif

Na koncu pa še u šusu rešiš socialne demonstracije... če si car si car ..
kane?

Ni čudno, da sta se z Opankajem objemala v preteklosti, on ima dva invalidna mulca k sam zapravljata, ta gospa pa dela denar.

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
En ban smo že podelili... Bi ga še kdo rad?
Po moje ne, samo brez enega samega argumenta je ostal in se probal izviti tako, da bi krivdo prevalil na druge.
smile-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Mi je že žal, da sem se spotaknil od softija in mu odprl temo....da tok pametujete, da še g. direktor pride zraven pizdakat...
rolleyes-1.gif

Oprosti softi. Ne bom nikoli več kaj takšnega naredil. Prsežem na mt.
evil.gif