Softi!?

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Kok je krede v NLB nočjo povedat, lahko samo ugibamo in kakšne so zavarovanje in kakšne so bančne rezervacije. Garancije pa tudi v času delovanja teh firm niso ble vredne nič...

Onkološki, predori, ceste itd.... Saj kljub stalnemu popravljanju ni bila ena bančna garancija uveljavljenja...

Torej škoda se je delala sprot. Edin dobro delo Hilde je bla, da je preklicala delovne vize in voila rešila še nadaljni problem socialnih problemov (pri nas).

tko to je softi.. in vsak v tem sistemu (katerega zagovarjaš preko Opankarja - češ se je znajdu, obšel sistem) bi naredil isto.. Zate je car Opankar, men pa Hilda, k je nategnila žnj bosancev, za slovence me pa ne skrbi.

Pa če sva že natem, je Opankar nategnil tud kup podizvajalcev od krovcev do ne vem koga še........ pa je car v tvojih očeh. Slovencem je na koncu naredila uslugo, drgač bi se tile brezposelneži valal še nekaj časa pr nas.....

To pa ni več naš problem imajo možnost terjat in legalno zahtevat terjatve iz stečajne mase
redface-1.gif
srat pa kot nerezidenti ne smejo...

In prav je tako....

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dej opankarja ven iz ust, ker o njem zdej ne govoriva. ok?

torej 3000 nategnjenih bosancev je enakovredno

nekaj mio €, ki jih bo v NLB dal slovenski narod (južnjaki, s papirji so itak socilani primerki)
nekaj 100, mogoče 1000 nategnjenih slovencev, delavcev
in nekaj 10, 100 izgubljenih ar
in nekaj 1000 izgubljenih garancij.

sem dojel pravilno?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
aja..onkološki, predoro..

to so državni projekti

državni proračun filajo sam slovenci

to je tut plemeniti nateg, slovencev.

res je naredila bveliko dobrega za slovence

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
Že pred stečajem, ko so vedeli da bo šlo vse "cugrunt", so jih cca 1-2 leti odpuščali. Na koncu jih je bilo samo še 60. Jaz sem govoril o številki od prej, ne poznam pa točne - bi moral vprašati prijatelja, ki je bil odžagan pred slabim letom.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
v tem sistemu, ki je danes je tako.... rezultat bi bil isti.....
Ni vse samo od Hilde... so še NLB, DURS, sindikati, politika itd...

rezultat bi bil kakorkoli obrneš isti... Ne vidim pointa tvojga razburjanja.. Nekateri taki so celo na oblasti???

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne razburjam se..puca mi kita...

rad bi razumel amtematiko

Hilda je za Slovenijo in Slovence pozitivec.
rešila ej deželo 3000 bosancev
nategnila Slovenijo in Slovence za mio €.

drži?
JA/NE

kratko in jedrnato

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Menda, da jih je samo še okoli 40, zato sem bil začuden, zaključujejo odprte projekte, cementarna (zaradi kere jih je Vegrad kupil) stoji. Kje so bili časi Bambiča, Žorža, Joviča...
Če smo čist iskreni, je bilo za stanje krivo tudi to, da če projekt ni prinesel vsaj 30% profita, ga niti povohali niso in takih projektov zadnja leta enostavno ni bilo več.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
da...

lahko bi blo pa še slabše in bi ostalo 3000 bosancev pri nas..

drži ali ne drži?

Nazadnje uredil moderator:

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
točne številke nilkoli ne boš izvedel, ker je največji upnik ravno banka in to prednostni upnik. Imam kolega, ki mu je Hildica dolžna 300 jurčkov.

Pr prvih terjatvah sem mu reku, naj da v izvršbo, pa me ni poslušal, je bil prepohlepn. Zdej pa ima, bankam zamuja obroke za kredit in leasing... za stroje..

Stvar je taka, da so vsi vedeli in kr tiščali. Noben pa ni hotu dat pravočasno izvršb. Ampak point je objokovanje bosancev in prikazovanje nastanitev le teh.....

Na podjetnike pa se noben ne ozira, jih ne predstavlja kot Kristusa na križu...
Ker je za vas Opankar car, je za mene Hilda.... je vsaj bosance dam poslala, da ne bojo skandirali klele, naj pr seb doma to počnejo.

Nazadnje urejeno:

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
pozorno posušajte...
slabih terjatev je bilo sprva

1,5 mirljarde
potem 3
zdej že o 6 cifri govorijo.... Pa pazi Opankar še kr bluzi da je NLB v nacionalnem interesu.. boj se takega človeka boj....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
točne številke nilkoli ne boš izvedel, ker je največji upnik ravno banka in to prednostni upnik. Imam kolega, ki mu je Hildica dolžna 300 jurčkov.

Pr prvih terjatvah sem mu reku, naj da v izvršbo, pa me ni poslušal, je bil prepohlepn. Zdej pa ima, bankam zamuja obroke za kredit in leasing... za stroje..

Stvar je taka, da so vsi vedeli in kr tiščali. Noben pa ni hotu dat pravočasno izvršb. Ampak point je objokovanje bosancev in prikazovanje nastanitev le teh.....

Na podjetnike pa se noben ne ozira, jih ne predstavlja kot Kristusa na križu...
Ker je za vas Opankar car, je za mene Hilda.... je vsaj bosance dam poslala, da ne bojo skandirali klele, naj pr seb doma to počnejo.

povzeto..tko k za steina

430 mio dreka
3000 bosancev manj
to je 143 jurjov na bosanca.

požrtvovalno se javim, da za iz slovenije odpeljem anslednjih 3000 bosancev..za 400 mio. začetna cena.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
premalo, ker rezevacije kot jih je ocenila NLB so nerealne.
primer imajo hipoteko na dvore.. katere so prevrednoteni in še zgubljajo na vrednosti zaradi amortizacije in nevzdrževanja..... itd..

Drgač pa bosance vozijo za mastne pare, čez kolpo, tukaj si lahko aktiven... Še zmeraj smo zgleda sanjska dežela.

Nekaj so pa še zastonj delali.. to nisi vkalkuliral
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
Kdo sploh o Opankarju govori, razen tebe. Ti si edini, ki praviš, kaj bi, če bi Opankar in da ga mamo mi tko radi. Še nisi opazil, da ga edino ti omenjaš, maš kakšen fetiš na stare desce in babe?