Če še nisi pogruntal se tipkaš z BalkanciCitat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Kako je lahko merodajen neto, pri vseh 500 kombinacijah davcnih olajsav, lepo vas prosim?
Ej, sorry, berem ta čreva, ampak mimo tega pa ne morem! Tale tvoj zapis mi pod sum postavlja tvoje že tako čudne poste. A mi lahko razložiš od kdaj imajo nezaposleni prednost pri vpisu otrok v vrtec!?Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik alfie pravi:
Če si doma si lahko sam paziš otroke, pa pustiš prostor tistim, ki hodijo v službo pa ne dobijo vrtca.
hahahah
zakaj bi, pa imel otroke doma, če imaš pa kot brezposelni prednost pri vpisu, pa še praktično zastonj je?
deca se v vrtcu lepo subvencionirano prehranjuje, tebi pa ostane čas in denar za kofetkanje
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Sorry, govorimo o Bruto, jasno? Ali je to samo meni jasno?
Pa da pišem mojo lestvico (v brutto če že hočete )Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
alfie ja takih primerov je kar nekaj. seveda sit lačnemu ne verjame...
evrofil ne bo šlo tako easy. načeloma mesečni prihodki pa:
1) Revež do 250€
2) Delavski razred do 800
3) Nižji srednji sloj do 1200
4) Srednji sloj do 1800
5) Višji sredni sloj do 3000
6) Visoki sloj nad 3000
7) Takjun hmm ričet ter delavnice dnevno
lastnina je pakriza... ker iam lahkodelavec lastnino v vrednosti 1mio pa mu je breme, ki se ga mora znebiti visoki sloj pa 0€ker vse sprot zapravi
Država pa denar vzame iz magične skrinjice, ki je vedno polna denarja, kajne?Citat:
če ti plačuješ 380€ pač dovolj zaslužiš da lahko. če nekdo plačuje 90€ jih plačuje zato ker NE zasluži dovolj! in če še ne veš se pač zadnje obdobje preverja celotno lastništvo. Od nepremičnin, avtomobilov do delnic in denarja na banki...
čisto nobenega ne financiraš ti. ker delavcem na minimalcu, socialnim problemom itd pač doplačuje občina /država.
Tole je folku najtežje dopovedati.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kaj se jajcaš?
Napisal sem kako je, če je baba privatnika "samohranilka". In se še mimogrede hvali, da se ji ne izplača hodit na šiht.
In to ni osamljen primer, je že večkrat kdo napisal tu.
Glej, verjamem, da ti nisi tak in ne mečem vseh v isti koš, ampak tako je.
brgo ,Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
ali bi radi da poleg stigmatiziranega odraslega (lej ga lenuha. samo doma leži pa socialno vleče) videli da so tudi otroci odrinjeni, manjvredni...
Dokler gre direktno za moj denar mi je za njih popolnoma vseeno. Namesto da jaz plačujem za te otroke raje več privoščim svojim otrokom.
Bo treba nekako drugače rešit zadeve, da bojo sprejemljive. Dokler pa jaz plačam 380€, nekdo pa za isto storitev 10x manj, pač ne bomo prišli skup. Nestrpnost do zajedalcev bo samo čedalje večja.
Citat:
Uporabnik capl pravi:[/]
OTROŠKI dodatek , subvencija OTROŠKEGA vrtca se reče zato, ker je namenjeno OTROKOM, ne pa staršem in ti hočeš vzet OTROKOM, kar jim pripada po mednarodni konvenciji o osnovnih, otroških pravicah, to je da kljub revnim staršem ne smejio bit prikrajšani za osnovni razvoj in izobraževanje (vsaj v teoriji) in hujskanje k odvzemu temeljnihn pravic otrokom je SOVRAŽNI GOVOR in če moderatorji v svoji omejenosti tega ne dojamejo, je to še vseeno SOVRAŽNI GOVOR
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Sploh pa ne vem od kod tebi moralna pravica razpravljat o tem, kdo komu kaj da ali vzame, saj si vzorčni primer prisklednika.
Če sem prav sledil si na frišno v Angliji, kjer nisi, niti ti niti tvoji predniki za infrastrukturo prispeval še popolnoma nič, koristiš pa vse, kar so gradili britanski capli stoletja in če bi hotli pošteno, bi morali prislinjenci plačevat vsaj 30% višje davke od domorodcev.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pa da pišem mojo lestvico (v brutto če že hočete )Citat:
alfie ja takih primerov je kar nekaj. seveda sit lačnemu ne verjame...
evrofil ne bo šlo tako easy. načeloma mesečni prihodki pa:
1) Revež do 250€
2) Delavski razred do 800
3) Nižji srednji sloj do 1200
4) Srednji sloj do 1800
5) Višji sredni sloj do 3000
6) Visoki sloj nad 3000
7) Takjun hmm ričet ter delavnice dnevno
lastnina je pakriza... ker iam lahkodelavec lastnino v vrednosti 1mio pa mu je breme, ki se ga mora znebiti visoki sloj pa 0€ker vse sprot zapravi
1. Do 500 revež
2. Do 1000 delavski razred
3.do 3000 srednji sloj
4. Do 5000 višji sloj
5. Nad 5000 jurjev dober privatnik če so zaposleni v 3 in 4 razredu, oziroma tajkun če so v 1-2.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Sploh pa ne vem od kod tebi moralna pravica razpravljat o tem, kdo komu kaj da ali vzame, saj si vzorčni primer prisklednika.
Če sem prav sledil si na frišno v Angliji, kjer nisi, niti ti niti tvoji predniki za infrastrukturo prispeval še popolnoma nič, koristiš pa vse, kar so gradili britanski capli stoletja in če bi hotli pošteno, bi morali prislinjenci plačevat vsaj 30% višje davke od domorodcev.