Snowboard...

supafly

Pripravnik
30. sep 2007
204
0
16
Knežje mesto
www.nrghouse.org
Nidecker Chill (Freeride) 160cm in vezi Drake F50
smile-1.gif
).

Snowboard_Nidecker_Chill---foto-bild-98-32755298.jpg

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Jaz si tudi ravno kupujem bootske nove........al bojo standard burtonke, al pa atomic al pa DC.....neke od tega bo.....

Samo ne morem se še odločit....keri patent bi vzel......al "samozategovanje" al na šnirance (vezalke)

PS: niddecker ma fajn borde........kaj pa se tiče boots pa se ti res splača dat kakšnih 100€ več ja........ampak, če ti ustrezajo in v primer, da še ti niso razpadle.....jih ne menjat...

Nazadnje urejeno:

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Evo sem imel čas za vikend pa sem šel iskat bootske.........

Toti so mi nekak najbol sedli, pa še pretirano dragi niso...
moto_blk_gry.jpg

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
Vozim Elan Vertigo (fakin šit je trd), dila za garat, ampak lahko super carvaš z njim... Vezi forum (ne da se mi it gledat keri model), šuhi Nitro.. Furam pa že 10 let (zdaj sem si preštela pa me je malo šokiralo
grin1.gif
)

Začela sem na freecarvu, prešaltala na freeride..

Lani sem si mogla priznat, da je dila pretrda za mene, kr zdržim par rund na robniku pol pa ne morm več.. Jeba pač, drugo leto nekaj drugega..

Nazadnje urejeno:

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Js sm se kr na Race-u ucil, pa se dons furam F2 Silberpfeila. Priznam, ni lih lahko....folk na freestylih se hitr nauci, sam vecina se jih sam spusca po hribu, to zame ni lih uzitek.....tisti, ki skacejo pa po celcu ok....to je smiselno....Ko pa gledas folk k se sam drajsajo dol....kaj pa vem. Se raj "matram" po robniku furat
grin1.gif

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Jaz sem 180 visok pa mam 163 bord.....(elan+vezi elan) je glih prav.....za kakšne vragolije po parku (ki še jih trenutno ne obvladam) pa bo mogoče kak centi manjši bord potreben.....ali pa samo noge bol narazn.....

Spredna noga +18 zadna - 12.....

Približno enako le, da mene parki ne privlačijo. Najboljša so jutra na Krvavcu po tem, ko je celo noč snežilo.
Točno katerega imam? Bog ve... Burton ????

Race sem probal, pa mi ne sede.... saj se da tudi s freeride kar dobro karvat...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
A ma kdo kake veze pri trgovinah, konkretno - furam Burton Canyon 168, stara dilca, a meni ko ulita. In bi rad novo oz. ni važno kolk staro, samo da ima karakteristike kot ta, torej freeride, 27cm waist, 168 (oz. tam nekje, mogoče za odtenek krajša lahko)...

Iščem pa iščem pa ne najdem nič, predvsem ma vse waist 26cm kar pa mi je že premalo.

Čene bom kar še eno leto starega fural samo je že bogi.

Aja pa fajn bi blo da je res dobra zadeva, mojega stila furanja niso zdržale dilce a-la Scott q14 (se je pod bindungo polomila vzdolžno), pa Blax (Head), pa... Razen tale Burton je res prenesel že vse mogoče od mene, vključno s kilažo
d055.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Evo sem imel čas za vikend pa sem šel iskat bootske.........

Toti so mi nekak najbol sedli, pa še pretirano dragi niso...
moto_blk_gry.jpg

Keri model je to?

Jaz prodajam top model - Driver X št.42, voženi 2x k so mi premajhni... Mam zdaj večje driver X in lacing je čist hud, šnernce, kwajžeto
17758-icon_confused.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
To je model moto09/10..... stanejo 170€ pa tudi nimajo "šneranc", tak kot tisti tvoji za 300€
smile-1.gif

Pri bootskah se negre za to klko boš dal za njih, kao v smislu dražje je boljše, ampak kako se bo tvoja noga v njih počutila......so že ljudje kupili driver x model, pa ga potem spet nazaj zamenjali za moto, ker so jih prvo omenjeni noro tiščali.......lahko pa vztrajaš pri reku: looking good is feeling good........

Jaz osebno pa še jih nisem probal.....zato ker mam določen budget za bucke nekje 200€......ostalo se mi zdi že preseravanje....

Kar se pa tiče dile..........probaj kakšno domačo...npr. od elana EL grande, pa goltes ma tudi ta širok model, samo se imena ne spomnim.......

Nazadnje urejeno:

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
JA, Burton je speedzone začel dajat tudi v ostale modele... Sej Moto je ql čevelj, samo pri moji kilaži in stilu furanja ga novega upognem ko da bi bil patika. Daleč od "looking goos is feeling good", jaz to rabim da mi ne razpade po prvih 3 zarezih
smirk-1.gif

Sem našel El Grandeja, samo še za pametno ceno, pa bo...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Jaz sem 180 visok pa mam 163 bord.....(elan+vezi elan) je glih prav.....za kakšne vragolije po parku (ki še jih trenutno ne obvladam) pa bo mogoče kak centi manjši bord potreben.....ali pa samo noge bol narazn.....

Spredna noga +18 zadna - 12.....

Približno enako le, da mene parki ne privlačijo. Najboljša so jutra na Krvavcu po tem, ko je celo noč snežilo.
Točno katerega imam? Bog ve... Burton ????

Race sem probal, pa mi ne sede.... saj se da tudi s freeride kar dobro karvat...

Za po parku je fino malce manjši board, mehkejši, pa stance tud poširšaš ja, zaradi stabilnosti pri landingih.

s freeride se pa da tud TAKOLE carvat
wink-1.gif
Pa še v 80% razmer je takole. Sam ne grem nazaj na race-a, bom pa enkrat verjetno nabavil opremo, ker parkrat na leto pa še prav pride... Pa tudi glede na naziv učitelja 2 moram obe dili obvladat.
Je pa tako, freeride-a ni treba veliko, da ga zakriviš, pa men je najbolj zabavno k se lahko res veliko zajebavaš pa je pis of kejk, race-u pa moraš pokazat, kdo je šef, tako da če orenk furaš, maš ob solidni kondiciji dost dopoldansko karto
wink-1.gif

Se pa tud "race" mehča, freecarve dilce, ki grejo kar same v zavoj, pa mehkejši pancerji da ni preveč neudobno... Goltes ma nekaj takih dil. Pač na res ledeni podlagi ne drži kot race, se pa zato normalno furaš tud če nameče par cm frišnga, pa cel dan lahko bolj na izi uživaš.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Poglej si uni movie k sem ga dal. Pa če ti pol ni jasno zakaj rabim ful širok board kljub nogi 42.5....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Poglej si uni movie k sem ga dal. Pa če ti pol ni jasno zakaj rabim ful širok board kljub nogi 42.5....

jao fajn ti je... jaz mam nogo 45 pa mam FUL širok bord od Scotta, pa če peljem tako kot ti (pa da imam vezi nastavljene na 5-10 sprednja 0-5 zadnja ) zapičim prste v tla... kaj sledi si lahko predstavljaš

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Če bi rad tko fural....kje je problem večjih kotov?

Resda zelo veliki niso prijazni drugače pa je vse bolje kot da te čevlji spodnesejo.
stupid-1.gif

Soni: To je največji užitek, katerga se da met na snegu, razen če še kakšne salte redno izvajaš in carving je cilj za vse....glej fosile (ahm...smučarje) so tud pogruntal da je to to.
evil.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jaz tako vozim že nekaj let. Nas je že ene par takih ko takole vozimo zdaj... Večino pa ovira ravno preozka deska in nasedanje z bootsi, česar se pa ne da pri softu rešiti samo s koti. Poleg tega eni tudi rikverc radi carvamo
grin1.gif