Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Jaz sem 180 visok pa mam 163 bord.....(elan+vezi elan) je glih prav.....za kakšne vragolije po parku (ki še jih trenutno ne obvladam) pa bo mogoče kak centi manjši bord potreben.....ali pa samo noge bol narazn.....
Spredna noga +18 zadna - 12.....
Približno enako le, da mene parki ne privlačijo. Najboljša so jutra na Krvavcu po tem, ko je celo noč snežilo.
Točno katerega imam? Bog ve... Burton ????
Race sem probal, pa mi ne sede.... saj se da tudi s freeride kar dobro karvat...
Za po parku je fino malce manjši board, mehkejši, pa stance tud poširšaš ja, zaradi stabilnosti pri landingih.
s freeride se pa da tud
TAKOLE carvat
Pa še v 80% razmer je takole. Sam ne grem nazaj na race-a, bom pa enkrat verjetno nabavil opremo, ker parkrat na leto pa še prav pride... Pa tudi glede na naziv učitelja 2 moram obe dili obvladat.
Je pa tako, freeride-a ni treba veliko, da ga zakriviš, pa men je najbolj zabavno k se lahko res veliko zajebavaš pa je pis of kejk, race-u pa moraš pokazat, kdo je šef, tako da če orenk furaš, maš ob solidni kondiciji dost dopoldansko karto
Se pa tud "race" mehča, freecarve dilce, ki grejo kar same v zavoj, pa mehkejši pancerji da ni preveč neudobno... Goltes ma nekaj takih dil. Pač na res ledeni podlagi ne drži kot race, se pa zato normalno furaš tud če nameče par cm frišnga, pa cel dan lahko bolj na izi uživaš.