Berem na 24kur malo komentarje o naši pripravljenosti cestnih podjetji....Pa jebemu mater 2cm snega na ceti pa so že komentarji da je sneg prehitel cestarje
Pa če bi imel vpliv takoj predlagam da pod 10cm na cesti sploh plugi ne bi šli na ceste, edino avtoceste ostale ceste pod 10cm nima smisla plužit. Zimske gume primerna hitrost pa ni nobenih problemov pri vožnji. V Avstriji sem letos doživel 10cm snega na cesti pa nobenega pluga promet pa potekal tekoče...
Teli ki so pa komentarje pisal, bi jim dal pa lopato v roke ali pa kar plug pa naj sami plužijo. Človeštvo gre res u kur.. če pri 2cm snega ljudje niso več sposoben voziti.
1.) Cestna podjetja ponovno "prehitel" sneg. Sam zelo čudno se mi zdi ker so opozarjali na sneg in ker v Avstriji že dva dni sneži. No sej revčki res niso mogl vedt. Pri nas je sneg začel padat okoli 4-te ure zjutraj, posipat pa so začeli ob osmih. Res čestitke komunalnim podjetjem.
2.) A niso se včeraj hvalili da so fuul pripravljni na sneg ! ! Ha ha ha ha !
Teli ki so pa komentarje pisal, bi jim dal pa lopato v roke ali pa kar plug pa naj sami plužijo. Človeštvo gre res u kur.. če pri 2cm snega ljudje niso več sposoben voziti.
1.) Cestna podjetja ponovno "prehitel" sneg. Sam zelo čudno se mi zdi ker so opozarjali na sneg in ker v Avstriji že dva dni sneži. No sej revčki res niso mogl vedt. Pri nas je sneg začel padat okoli 4-te ure zjutraj, posipat pa so začeli ob osmih. Res čestitke komunalnim podjetjem.
2.) A niso se včeraj hvalili da so fuul pripravljni na sneg ! ! Ha ha ha ha !