SNEG!!!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pol je pa skrajni čas, da se pobarvaš in se pridružiš ostalim
grin1.gif

Drugače pa v naših prleških-bogu-za-hrbtom krajih po malem sneži ze celi dan, okoli 2-3 cm ga je. Sux v glavnem, fotru je prej drselo s 4x4 terencem in skoraj novimi gumami
jezen.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Tema je sneg in ne moja barva las. Kaj če sem plešasta..??

Torej. Pri nas se je en šlepar zagojzdu. Ne naprej, ne nazaj. Fulll zanimiv. Vozila ga je ženska ,iz snega vn ga je spravu en tip. To še ne pomen da ženske ne znamo vozit, samo ni bila sdovolj koncentrirana
grin1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Mene pa zanima kakšne je kaj cesta proti Slovenj Gradcu. Bi mogu it tja popoldne s prikolico, pa ne vem če bi blo pametno.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Itak da ni panike, v kakšnem križišču lahko malo zdrsi, če prehitro obrneš volan, ampak to ni problem.

Sem se pa danes vozil za skuteristom, ki se je glede na cunje vozil v službo, z letnimi zlizanimi gumami, tip moker do kolen, padalo po njemu kot za stavo , pa še premalo oblečen (za moje pojme). To, da je delal gužvo, ker po sredi pasu ni šlo hitreje kot 40, je samoumevno. Ampak mi ni jasno, kako prifuknjen moraš bit se furat v takemle, in to celo na šiht.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Itak da ni panike, v kakšnem križišču lahko malo zdrsi, če prehitro obrneš volan, ampak to ni problem.

Sem se pa danes vozil za skuteristom, ki se je glede na cunje vozil v službo, z letnimi zlizanimi gumami, tip moker do kolen, padalo po njemu kot za stavo , pa še premalo oblečen (za moje pojme). To, da je delal gužvo, ker po sredi pasu ni šlo hitreje kot 40, je samoumevno. Ampak mi ni jasno, kako prifuknjen moraš bit se furat v takemle, in to celo na šiht.
Da nisva vidla istega proti Medvodam se je pelu tak moder skuter z napison Go!!!!!!!!! skuterist je bil pa v trinirki
bonk.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Dobro no, pa to ni fer:
Latvija 100 cm:

Nizozemska 60 cm:

Zadar (včeraj):

Ampak strela jasna, v Alpah pa bolj ali manj samo umetni sneg, pa še to bolj malo. Za smučat sama revščina.
jezen.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Zdej malo gledam...
Pismo, kako naši žičničarji lažejo glede količine snega! Samo za primer-še čez dan je za Roglo pisalo do 20cm naravnega snega, sedaj zvečer pa jim piše do 50cm naravnega snega, MB Pohorje iz 25cm čez dan zvečer že do 40cm itd. Jasno sezona se je začela in je treba privabiti smučarje
evil.gif