SNEG!!!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Težko dobiš ploščad kjer se hitrost lahko bliža stotki, pa da ni panike glede robnikov itd....
Še boljša izkušnja bi bila najbrž kakšno smučišče, samo tja pa ne prideš kar tako "legalno"

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pismo, tole danes zunaj pa nba radarju pa zgleda bolj zares kot prejšne dni.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Po radarju sodeč nas bo danes zamedlo, če le ne bo spet začel padat dež.
bonk.gif

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
okej dobro na štajerskem gre ono konkretno !
jas se prau bojim it vun iz bajte pa malo po pohorju se bojim da me bo zametalo :S

ampak normalno dans M Pajero in 3 sanke malce alkohola pa gremo po cesti :p pride kdo polek ?

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Tole je pa snežni metež danes
smile-1.gif
Ampak za ustavit je pa

malo problem
shocked-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Po radarju sodeč nas bo danes zamedlo, če le ne bo spet začel padat dež.
bonk.gif
Pri tako močnih padavinah je verjetno bolj malo možno, da bi iz tega začel dež.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Gledam prometne kamere, pa čeprav na Dolenjskem glede na radar najbolj pada, so ceste dobro očiščene, še čez Gorjance, zgornja Gorenjska so pa cestarji bolj leni. Pa se mi zdi, da to ni ravno prvič. Gorenjci šparajo z opremo in materialom?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
zgleda..šele ko so nardili pravi zamašek na Laborah, so prišli najprej kapsi, potem pa še cestna..najbolj smešno je bilo gledat, kako so kapsi pa cestarji porivali šleparja, ki mu je čisto malo manjkal..ampak je z njihovo pomočjo speljal lol
smile-1.gif
zdej je pa kar splužen

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Ob enih iz lj,v zasavje čez moravče.
PO AC vozni 60, prehitevalni je šel 80, nek čeh s sprinterjem je hotel biti nekaj frajer in je iskal še tretji pas na levem(oba pasa lepo v koloni on pa blendal) , pa je kmalu začel plesat čez vse tri pasove. Očitno se je malo usral ,saj je potem iskal tretji pas na desni.

Ravno v Domžalah so plugi obračali nazaj proti štajerski.
Lokalna cesta proti Zasavju je bila do moravč "obupna". Spodaj je bil led in je bilo kar pestro, če nisi bil nežen z gasom,
Od moravč naprej pa je bil zglajen sneg na cesti in je bilo bolje.
Na meji med zasavjem in moravčami pa so se videle lepe "šlinge" čez celo cesto ker jim ni zneslo priti na vrh klančka.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Proti štajerski itak isto kot verdno: do koder Ljubljančani plužijo, popolno sranje, potem prideš k celjanom, apm je kot da bi še s fenom cesto posušili. Torej se da, samo ljubljančani ne znajo ... In potem mariborčani spet ne ...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ej, a ste novinarji že kdaj delali primerjavo med različnimi vrstami snega ter zimskimi gumami? Na suhem snegu tale moj eskimo drži kot na suhem, na teli južni žvarovni pa nič od nič. No ja, sem pa zdajle v pol ure driftal več kot prej cel teden skupaj.
evil.gif