SNEG

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pejte raje malo naokrog, jaz sem letos že vse sorte počel, še z namontiranimi ketnami so me morali porinit (ko je padlo 1 meter takega puhca, ki zdajle leta po Dolenjskem).

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.739
110
63
Sej gremo, parking je sam tko mal za začetek, pa še precej bolj nevarno je na parkingu (da dobiš kazen).

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.210
16.493
113
ja normalno... če pa ogrožaš prometne znake, robnike ter celo asfalt, ki se s takim "drajsanjem" baje uničuje. vsaj tako mi je enkrat povedal gospod policist in oni pa že vejo kaj govorijo.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Baje bo zvečer oz. po polnoči začelo snežit po vsej sloveniji
smile-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Kar naj sneži, saj ta suša ni normalna. Ko pes divja po zamrznjenem travniku in se za njim dviguje prah (ja, prah) potem lahko začnemo razmišljati o problemih, katere bomo imeli poleti.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Kar naj sneži, saj ta suša ni normalna. Ko pes divja po zamrznjenem travniku in se za njim dviguje prah (ja, prah) potem lahko začnemo razmišljati o problemih, katere bomo imeli poleti.
Je pa zato fajn ko mu ni treba blatne tace prat
cheer.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.777
6.553
113
Petek, 3. februar 2012, ob 19. uri
Napoved za Slovenijo

Ponoči se bo sneženje od juga nekoliko okrepilo in postopno razširilo nad vso Slovenijo. Pihal bo severovzhodni veter, burja na Primorskem se bo še okrepila.
Jutri bo oblačno, občasno bo še rahlo snežilo. Proti večeru bo sneženje od severa ponehalo, v južnih krajih šele v noči na nedeljo. Na Primorskem bo pihala močna burja, drugod severovzhodni veter. Popoldne bo veter začel slabeti.
Najnižje jutranje temperature bodo od -14 do -7, na Primorskem do okoli -5, najvišje dnevne od -11 do -7, na Primorskem do okoli -3 stopinje C.

Opozorilo

Najmočnejši sunki burje bodo v Vipavski dolini v noči na soboto in jutri zjutraj dosegli hitrost do 180 km/h. Jutri popoldne bo burja slabela. Do jutri zjutraj bo v južni Sloveniji zapadlo od 20 do 30 cm snega, drugod pa od 5 do okoli 15 cm.
V naslednjih nekaj dneh se podnevi temperature v večjem delu Slovenije ne bodo dvignile nad -5 stopinj C.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.332
7.091
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
cheer.gif
vazno da so lepe tacke, sploh ce bo pipa suha, pa usta tudi... Kdaj pa kdaj bi moralo po mestih za kak dan vode ali pa elektrike zmanjkat. Takrat bi se zavedal kaj pride po zici in kaj po ceveh.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
jaz sem bil danes zjutraj že lepo prijetno presenečen, ko sem dvignil rolete na oknu, v kamniku je (bilo) vse belo...zdaj ga pa že rahlo zmanjkuje (zaradi vetra) ampak upam, da bo zvečer in ponoči prišla še kakšna pošiljka
cool-1.gif

neeeeee, pol moj sv. Primož odpade
frown-1.gif

sam zanimivo pri nas ga pa zjutraj ni blo nič
tongue-1.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.483
5.077
113
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Mah, ql, jz se še normalno obračat nemorem, ker je elektronska ročka in jo je možno zategniti šele pod 10km/h.....
cry12bpy.gif

same story here
bonk.gif

koker je fajn elektronska ročna, za igranja pa glih ni ta prav gadget
redface-1.gif

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Leta 2010 je bilo pri nas -26°C. Letos se še ni spustilo nižje od -14°C. Toliko o neverjetnem sibirskem mrazu.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Za usta pride iz soda , po ceveh pa za umivat za kar pa nisn glih aklih ,če bo mal manj -1x letno bo tud dost
grin1.gif

jezen.gif

Sneeeg yapiiiii
stupid-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Kopirano z enega foruma
wink-1.gif

Citat:

Sneženje se bo po izračunih nekoliko okrepilo okrog 16. ure. Še naprej bo snežilo predvsem v Beli krajini in na Kočevskem in se do 19. ure razširilo še nad Dolenjsko in Posavje. Sprva bo snežilo le v JV Sloveniji, ponoči po 1. uri pa bodo padavine predvidoma zajele še Notranjsko, osrednjo Slovenijo in Koroško. Padavine se bodo nadaljevale tudi v soboto zjutraj. Okrog 7. ure bo še naprej snežilo v JV Sloveniji, tudi na Primorskem, Notransjkem, v osrednji Sloveniji in na Gorenjskem.

Padavine bodo do popoldneva večinoma ponehale le na Primorskem, in v osrednje Sloveniji. Zelo malo ali nič padavin bo v Prekmurju. Drugod bo še snežilo, večina padavin bo na Kočevskem, Dolenjskem, v Beli krajini in v Posavju, kjer naj bi sneženje ponehalo šele v večernih urah, okrog 19. ure.
Svoje bo dodal še veter severne oz. vzhodne smeri, s tem pa bo tudi občutek mraza še večji. Temperature se bodo ponoči spet spustile do 10 in več stopinj pod ničlo. Tudi čez dan ne bo nič drugače. Okrog minus 10 stopinj Celzija bo.

Opozorilo velja za voznike. Zaradi sneženja, nizkih temperatur, tudi sol ne deluje. Slednja namreč deluje do 5 stopinj pod ničlo. Težave bodo predvsem na cestah, kjer je manj prometa in sol ter sneg ne bosta zvožena.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
cheer.gif
vazno da so lepe tacke, sploh ce bo pipa suha, pa usta tudi... Kdaj pa kdaj bi moralo po mestih za kak dan vode ali pa elektrike zmanjkat. Takrat bi se zavedal kaj pride po zici in kaj po ceveh.
Sploh je problem pri takih, ki imaj(m)o lastno vodno zajetje, ker pač občinski funkcionarji niso sposobni počrpat EU sredstev za oskrbo s pitno vodo... Je pač treba šparat z vodo, je-piii- ga.