SNEG

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
No, na obvoznici nism bil a malo izven centra je sneg po cestišču in kr lepo zanaša v ovinku
shocked-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.332
7.090
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Dans v BTCju je bilo super za zimske radosti, velki parkplaci, kr nekaj folka.
me mika da bi sel v nocni nedeljski "šoping". Ampak ne vem ce so trgovine odprte. Ampak vazno da so parkingi prazni. Sicer pa sem ze zjutraj imel nekaj radosti, na koncu pa se nekaj pesaka, ker je bil klanc prehud. Ga ni bilo junaka s singel pogonom da bi ga premagal.
Kaksno kazen mi napise mahoney lahko? Vcasih so navedli neobvladovanje vozila. Koliko me to po novem stane? Za vse ostalo je MC.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ma sej ce bo tko padal bi su se enkrat, sam bom mogu vrjetno takrat ze dolznost opravlat
smirk-1.gif
.

Policaj ti itak lahk nabije kaksno kazen o neprilagojeni hitrosti itd, pa sej mal pogledas na okol pa je.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Jaz sem se zadnjič tak z avtom vrtel pod Pohorjem kot da latinsko-ameriške treniram
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
No, na obvoznici nism bil a malo izven centra je sneg po cestišču in kr lepo zanaša v ovinku
shocked-1.gif
Ja, grozno ...
hysterical-1.gif

Evo, Dolenjska danes. Daj mi cesto poišči, verjemi, če ne poznaš, kje točno je, je v realtime to določanje kar jeba. Ni ravno magistralka, ni pa tudi težka vukojebina.
grims-1.gif

1427020-DSC00242.JPG

Priponke

• 1427020-DSC00242.JPG
    1427020-DSC00242.JPG
    104,6 KB · Ogledi: 122

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ma sem vesel da sem včeraj po večerji pametno zapustil to prelepo dolenjsko pokrajino in šel proti ljubljani... na žalost nimam ratraka
grin1.gif

Čeprav, dol ste vsaj navajeni da je tako... v ljubljni pa folk sploh ne zna vozit, ko se ne vidi asfalta
tongue-1.gif

Lp

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Čeprav, dol ste vsaj navajeni da je tako... v ljubljni pa folk sploh ne zna vozit, ko se ne vidi asfalta
No ja ...
Tukaj bi se dalo še precej debatirat.
smirk-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Jaz nisem dobil nič, ker se sploh nisem podal na sneg.

Sam glede na vremenske razmere se mi zdi, da je lahko ta kazen bolj pogosta.:)

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
zanimivo brat komentarje. kao: " folk mora na šiht, lokalna cesta pa ni spucana "...al pa " od takrat, ko so nazadnje plužl, je že zapadlo 1o cm snega, pluga pa ni od nikoder"
bonk.gif

Gremo referendum nardit, da mora vsak svojga cestarja imet, ki mu bo počistil pred pragom, do službe, do trgovine po razgledih....itd.
ejj... folk... a je tako težko razumet, da pozimi pada sneg, da zmrzuje, da je led. Da vse ceste ne morejo biti splužene istočasno.
Da je bolje ostati doma, kakor na pot, ki ni nujna. Sicer pa, snega sploh nimamo veliko. Ampak je že piz..ja, ko se nekdo ne more peljat 130 po avtocesti. Eni razvajeni u tri PM!!

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Za moje pojme so bili cestarji spet super pripravljeni!!
aplauz.gif

Včeraj zjutraj od Logatca do Ljubljane ob 8h zjutraj nisem videl nobenega pluga, popoldne ob 17h ko sem se vračal domov je bilo stanje še slabše - spet nobenega pluga. Vedno pravijo da so zunaj vse razpoložljive enote pa nikol nobenega ne vidim! Ali ima cela slovenija samo 1 plug
stupid-1.gif

Pa tudi danes zjutraj je bila Šmartinska cesta nesplužena in samo zvožena
confused-1.gif

Mi ni problem peljat po snegu, vem da ne more biti vse očiščeno in suha cesta, samo kakšen plug bi pa lahko kje bil, da se vsaj vidi da so na cesti in delajo.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Pod tole pa podpis. Popolnoma enakega mnenja sem. Zadnji stavek je čisto na mestu.

Sam kako smo si ljudje različni. Še v življenju se nisem jezil, da nebi bilo spucano. Jaz vedno pizdim, kaj že dela plug v Zali
grin1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
aplauz.gif

Včeraj zjutraj od Logatca do Ljubljane ob 8h zjutraj nisem videl nobenega pluga, popoldne ob 17h ko sem se vračal domov je bilo stanje še slabše - spet nobenega pluga. Vedno pravijo da so zunaj vse razpoložljive enote pa nikol nobenega ne vidim! Ali ima cela slovenija samo 1 plug
stupid-1.gif

confused-1.gif

17758-icon_confused.gif

Mi ni problem peljat po snegu, vem da ne more biti vse očiščeno in suha cesta, samo kakšen plug bi pa lahko kje bil, da se vsaj vidi da so na cesti in delajo.
ja, en plug imamo. In dva miljona opazovalcev.
A obstja samo ena cesta Logatec - LJ?? Hitrost pluženja ni 90km/h. Krožišča se dodatno plužijo, da ne ostanejo visoki robovi snega v smeri pluženja. Kolk folka umika avte, ki so parkirani ob cestah?? Kolko km lokalnh, regionalnih, državnih cest je?? Če je sneženje močno, se hitro zgodi da v kakšni uri zapade novih nekaj deset cm snega. aja... sam to nas ne zanima, a ne? !
Se mi zdi, da bi eni radi, da bi cestarji kar lovili snežinke preden bi sploh padle na cesto.
Mi je bila fora, kako je Splitska županka vse odj. Bolj pizd..jo na njo, da je vse zaledenelo in da so razni trgi in rive pod ledom, bolj odgovarja, da tam ni kaj iskati, če nimaš opravkov. Očitno treba z zakonom prepovedat, da ne smeš stopiti na led, ker se lahko pri padcu polomiš.

Nazadnje urejeno:

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
aplauz.gif

stupid-1.gif

confused-1.gif

Kater del Šmartinske pa. Od Kolinske do BTC-ja ni blo nobene panike.

Če ti je to problem, potem upoštevaj opozorilo da do pomladi ne ven hodit. Zjutraj ob 6.20 se je peljalo čisto normalno.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
aplauz.gif

stupid-1.gif

confused-1.gif

stupid-1.gif

Pa doma ostani ali pa idi na avtobus, če ne znaš po snegu vozit...

Razvajenci.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
aplauz.gif

stupid-1.gif

confused-1.gif

Logatec je bil res obup. V soboto sem komaj speljala iz AC dol na priključek. No ja, pa sej je vsako leto tako, kar sprijazni se (če se še nisi
tongue-1.gif
)

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
aplauz.gif

stupid-1.gif

confused-1.gif

v Ljubljani ni bilo 10 cm snega zato plug nima kaj iskat na cesti.