Karma is bitchCitat:
Uporabnik alkoholik pravi:
aja najboljši je bil "dinamik" v boljšem avtu k me je prehiteval zjutraj k sm šel na rajon. nekaj mi je še žugal v stilu "kaj delam guvo"... no čez 100m je bil že parkiran v grabnu ob cesti![]()

Karma is bitchCitat:
aja najboljši je bil "dinamik" v boljšem avtu k me je prehiteval zjutraj k sm šel na rajon. nekaj mi je še žugal v stilu "kaj delam guvo"... no čez 100m je bil že parkiran v grabnu ob cesti![]()
Citat:
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Karma is bitchCitat:
![]()
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
Glede da imam 0 točk nimam problema...
Lahko ti opišem situacijo včeraj v kranj Gašterski in obvoznica kaos na križišču, tovornjaki zabili cesto...
Kaposov nikjer.. tudi pri glavni bencinski ne, niti pri šolah...
Drugače pa je blo včasih za Gorenjsko banko (Prešernova), celo slikal smo kapse k spijo v avtomobilih... i nikome ništa...
Druga slika... Lepo vreme nasprod Lidla pri bencinskih, na avtobustni pred Prešernovo oz Zrdravstvenim
Kasirajo skoraj vsak dan... včeraj niti enega.... nikjer?
Slikaj pa kar ti njihove profile gum...
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:. stroj težak dobrih 6-7t.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Mi pa novinarji in vsi ostali, ki so tokrat pljuvali po cestarjih, tudi gredo rahlo na živce. Pa ne moreš it ven in pričakovat, da bo cesta takoj kopna in splužena.
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Se ne spomnim, da bi kadarkoli (tudi 10, 15 let nazaj) AC plužili drugače kot vštric oz. nekoliko z zamikom. Zdaj če na polno sneži dopoldan, je verjetno primerno da takrat plužijo. Razen če bi bilo bolje, da bi šli ob 3h zjutraj brusit pluge ob asfalt? Pa kolikor se spomnim ga kar dobro žgejo tile plugi, zihr hitreje kot večina posranih voznikov s 40km/h in prižganimi meglenkami na vseh koncih in tono snega na avtu in meter za ritjo posranetu pred njimCitat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Ja, zelo zanimivo je, kakšno paniko zganjajo kreteni nad mediji, ki poročajo o nesposobnosti urejevalcev Slovenskih cest, ki je še pred petimi leti ni bilo opaziti. Zdaj skoraj ni več mogoče potovati čez Slovenijo po avtocesti, da ne bi za počasnimi plugi (ki sredi dneva plužijo vštric) brez izhoda potratil več nepotrebnih ur vožnje. Tukaj govorim o avtocestah, medtem ko marsikatere ostale zasnežene ceste postanejo neprevozne in posledično zaprte. Slovenija zelo hitro dosega dno na vseh področjih.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Evo, danes zjutraj spet vsesplošni kaos in panika glede nespluženega snega na cesti.![]()
Kako bi pa ti to uredil da bi bilo prav?
No u njemačkoj ga žgejo 40km/h...vstric da ni prehitevanja...ko se nabere kilometrska kolona mam feeling da se umaknejo??? Al so pa pac prsl na rajon od drugih/druge sluzbe???
Tko da tud gor mas 10-20cm snega....žleda itd na AC
sam je pa res da niso lih na komot in delajo to ze @ 4-5AM predn je rush hour za na sihte![]()
Še tole mi je padlo na pamet. Rad bi videl pametnjakoviæe, da jih plugi spustijo naprej na nespluženo cesto.
Me zanima, kdo bi potem delal zastoje?
Citat:
ti sjtv1 kljukec jedan... ker je bila koncentracija padavin največja zjutraj in ni ponehavalo se pač ni šlo 20 min prej v akcijo... če bi čakal, da kljukci pripeljete vse otroke bi drugje nastal zastoj. enako če bi prišel prekmalu nebi bilo efekta... ampak to kljukcem n jasno.. da ni na vsak m2 en plug...
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Kaj bi plužil ob štirih, če je sneg začel padati ob pol šestih![]()