Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
verjamem, da ga ni policaja pri zdravi pameti, ki bi ti danes napisal kazen.
Ti pa še nisi imel kaj preveč opravka z našo policijo, a ne da ne?
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Za koliko litrov se spremeni poraba zaradi keten v prtljažniku?
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
lahko bi tudi spremenili zakon da bi oblaki morali povedati kdaj bodo sneg povrgli... saj baje živimo v butalah.Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Se ne da v naši ljubi državi s kako peticijo spremenit ta zakon. Ker je napisan sam v prid gumarjem in policajem. Če nas dobi sneg recimo 1 novembra in smo z letnimi na cesti, je kazen. Pa kater tele bo šel z letnimi na sneg? Daš gor zimske/ketne in gas. Zdele k je tako toplo vreme pa pod mus, po črki zakona zimske gor. Lahko bi se vozil z letnimi verjetno še pol meseca, če bo takole vreme sviralo.
No včeraj zvečer me sicer niso povprašali, če imam že zimsko opremo, verjetno ker so se gume vidle, sem pa skoraj frulico dobil. So imeli na dolenjskem poostren nadzor alkota. Pa tuki tudi ni reda bemu, če je blo martinvanje, kaj naj sok pijem
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Pa saj je napisal "policaja pri zdravi pameti"
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Za koliko litrov se spremeni poraba zaradi keten v prtljažniku?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Po črki zakona je obvezna ZIMSKA OPREMA, kar pomeni letne z dovolj profila + verige v prtljažniku ALI zimske gume z dovolj profila.
Večina seveda izbere drugo opcijo, zakaj, mi ni jasno.
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Pa kater tele bo šel z letnimi na sneg? Daš gor zimske/ketne in gas. Zdele k je tako toplo vreme pa pod mus, po črki zakona zimske gor. Lahko bi se vozil z letnimi verjetno še pol meseca, če bo takole vreme sviralo.
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Jaz imam kombinacijo: letne z dovolj profila (in verige v prtljažniku) ter doma še set zimskih na drugih platiščih. Dokler je takole se bom vozil z letnimi, ko se bo približal sneg pa zamenjam (lahko tudi isti dan ko začne padat)..
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Po črki zakona je obvezna ZIMSKA OPREMA, kar pomeni letne z dovolj profila + verige v prtljažniku ALI zimske gume z dovolj profila.
Večina seveda izbere drugo opcijo, zakaj, mi ni jasno.
Zato ker kupiš celoletne in se ti jeb.e za predpisane datume? Spredaj mi zdržijo tri sezone, zadaj pa štiri, z malo telovadbe na dveh avtih vsako leto kupim en par novih, spomladi zamenjam spredaj - zadaj, pa je vse rešeno. Letnih gum pa nisem kupil že 15 let.