Na Tesma šport poglej. Imaš yt filme pa tudi začetniške pakete imajo.Majstri, dajte povedat prosim, kaj bi rabil nabaviti za sam doma pobrusiti in namazati smuči.
Nosilce za vpeti smuči si lahko sam narediš
Na Tesma šport poglej. Imaš yt filme pa tudi začetniške pakete imajo.Majstri, dajte povedat prosim, kaj bi rabil nabaviti za sam doma pobrusiti in namazati smuči.
Sicer je v teh glupih časih čudno vprašanje ampak vseno. od kot si?Majstri, dajte povedat prosim, kaj bi rabil nabaviti za sam doma pobrusiti in namazati smuči.
Sicer je v teh glupih časih čudno vprašanje ampak vseno. od kot si?
Če si kje v bližini maribora idi do matijasa, drugače pa tesma.
2.5h stran od MB po AC.Sicer je v teh glupih časih čudno vprašanje ampak vseno. od kot si?
Če si kje v bližini maribora idi do matijasa, drugače pa tesma.
Nevem, enkrat je bla debata o tem in sem svoje slikal. Nisem pa nobenih navodil pošiljal (vsaj ne spomnim se)A si mi ti posredoval navodila oziroma načrt za narediti nosilce za vpet smuči?
Vem da je bil nekdo z Alterja
Tako je bilo, jaz sem po tvojih slikah naredil in služijo svojemu namenu.Nevem, enkrat je bla debata o tem in sem svoje slikal. Nisem pa nobenih navodil pošiljal (vsaj ne spomnim se)
kar sem sedja gledal povsod na polno laufajo topovi,..od Pohorja do Francije. Koroška upa da bo odprla 7.12., Francija pa tam 20.12.A sem prav videl včeraj na TV da na Krvavcu že topovi laufajo?
Kaj pa Corona? Upajo da bojo smučišča odprta?
Al zakaj se v stroške mečejo?
To bo ja + ne moreš za dnar jamrat, če ne narediš stroškov.Jaz sem isto pomislil, ko sem na vrhu hriba pogledal, kolk so kaj na Krvavcu zasnezili.
Ali pa imajo velika jajca.