Optimist, do rondoja na brnikuNa Krvavcu bo vrsta dol do Gradu, če bo treba vzdrževati 2 metra razdaljo.
Optimist, do rondoja na brnikuNa Krvavcu bo vrsta dol do Gradu, če bo treba vzdrževati 2 metra razdaljo.
Pač neke generalne nasvete, katere upoštevat, vsaj glede dolžine, širine smuči, radiusa...Kako naj vemo/svetujemo, če ne vemo nič o tebi in tvojem znanju smučanja.
Mimogrede: 180+cm smuči boš težko našel, razen kake offpiste ali pa tekmovalne modele.
ja, tudi mene zanimaČe bo kdo vedel za prenočitev za bone, pa da zraven dobim smučarske karte, naj kar pošlje zs.
Tnx, zgleda kar ok za mene, da vidimo kaj pokomentira mojster mcgajver. Cena pa tud ni ravno ubijalska.AMPHIBIO 16 Ti Fusion X
Amphibio 16 Ti je dinamična kombinacija vsestranskosti in moči. Oblikovana je, da zavlada na smučišču ne glede na hitrost ali obliko zavojev.elanskis.com
Na Krvavcu bo vrsta dol do Gradu, če bo treba vzdrževati 2 metra razdaljo.
190h, 95kg. Z rentanjem pa se mi ne da ukvarjat. Da bom še smučke iskal na smučišču. Že tko popizdim z mojo, k moram non stop čakat. Jaz bi bil že pred zagonom v vrsti, al me vedno najebe. Parkiram, pancarje gor, smučke na ramo in čakam še 20 min. potem.
Nabavil pa bi, če naletim na nekaj tapravega in ugodnega....kar pa ne vem, kaj bi bilo. Zato pa si poskušam ustvarit malo sliko.
Če pa bo kaj smučarije letos, pa mogoče res kaj rentam, da vidim sploh razlike.
Jaz jih dam rihrat vmes. Ce je led po dveh dneh, drugače zdrži cel teden.Seveda so iste smuči za 40% cenejše!
Smuča, ki ima določeno notranjo in zunanjo stran se vozi (bolj ali manj) izključno leva smuča - leva noga in desna smuča - desna noga. Pozimi večkrat nimam časa/volje/možnosti brusit robnike (ker sem precej haklih, dam to naredit samo enemu kolegu razen mene) in potem se rešuje tako da sredi smučarije menjaš smuče levo-desno. Se mi je že zgodilo, da sem robnike iz 100% na 80% spravil v kakem dopoldnevu, praviloma pa so po treh dnevih dirkanja po Dolomitih, Bormiu, 3 dolinah, Tignesu, Sestrieru,... vse štiri kante fuč in to rešujem z dvemi ali tremi kompleti smuči.
Ja vem čudak pač.
Eh zakaj bi bil čudn, to nisi. Si pa lenJa vem čudak pač.
Prispevek iz Odmevov na tematiko negotove smučarske sezone v Sloveniji. https://4d.rtvslo.si/arhiv/odmevi/174732229 Ko vidim Manuelo me mine do smučanja, eno samo blefiranje in jamranje. Če ji (jim) smem svetovat - če se bo slučajno kopiralo "dobre prakse" v tujini, pol boljše, da sploh ne zasnežujejo in pač zalaufajo izključno takrat, če bo "mat narava" kaj dala. V FJV je trenutno navodilo, da lahko smučišče obratuje samo do 150 smučarjev!!! Tudi če je lapsus in so mislili 150 na napravo, je to samomor za vsakega ponudnika! |
Tesma je imel ene delavnice, kjer so te naucili vzdrževati smuči..Majstri, dajte povedat prosim, kaj bi rabil nabaviti za sam doma pobrusiti in namazati smuči.